JO10-1 & JO10-2 verzilveren 2e prijs bij Kok Cinemaxx

14 Maart 2022 / Algemeen

Eén van de prijzen die door de sponsoren van VVOG beschikbaar werden gesteld voor de Grote Clubactie was een bioscooparrangement van Kok Cinemaxx.
De spelers van de JO10-1 hebben deze 2e prijs voor de teams met meest verkochte loten gewonnen.

Een verslag van hun beleving afgelopen zaterdag:
De spelers van de JO10-1 hebben de 2e teamprijs van de Grote Clubactie "met 15 personen naar de bioscoop" gewonnen.
Al snel kwam het idee om gezamenlijk met de JO10-2 een dagprogramma op te stellen op de dag van de derby VVOG - DVS'33. 

Nadat beide teams in de ochtend een mooie overwinning hadden geboekt, gingen de trotse teams rond 11:00uur richting Kok Experience Harderwijk.
Daar konden de kids eerst even uitrazen in het Indoor Speelparadijs en daarbij nogmaals de zwaarbevochten overwinningen vieren.

Na een stevige lunch (drinken, patat + snack) snelden de kids zich richting de film "Hopper en de Hamster der Duisternis" die om 12:15uur van start ging.
Aan het einde van de 1e shift begonnen de buikjes alweer te knorren, dus in de pauze stonden de bakken popcorn en het drinken alweer klaar.
Na afloop van de film gingen de beide teams en begeleiding (20 personen) in colonne richting Sportpark "De Strokel" om daar met zijn allen de derby bij te wonen.

Al met al een leuke en gezellige dag, die mede mogelijk gemaakt is door de begeleiding, een eigen bijdrage van de ouders en een stukje sponsoring van Caravanstalling Ermelo.

JO10-1 grote clubactie

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief