Collecte voor Oekraïne

11 Maart 2022 / Algemeen

Is voetbal oorlog?

Een voormalig toptrainer van het Nederlands elftal sprak ooit de legendarische woorden: Voetbal is oorlog!

Anno 2022 weten wij wel beter. Voetbal is geen oorlog. En met de derby van de Veluwe voor de deur is dat maar goed om ons te beseffen! De derby is vaak een wedstrijd vol passie, emotie, maar bovenal ook veel plezier, die wij met elkaar in vrijheid mogen beleven.

In deze tijd is het ook goed om te beseffen dat er, niet zover bij ons vandaan, wel degelijk een oorlog gaande is. De beelden die we in de afgelopen weken hebben gezien spreken voor zich.

Nu willen wij, als bestuur van VVOG Harderwijk en de supportersvereniging ZAVO, aandacht besteden aan de situatie in de Oekraïne. Dit willen we doen, door een collecte te houden rondom de wedstrijd VVOG Harderwijk – DVS’33 Ermelo.

Wij zijn op dit idee gekomen door onze zilversponsor Menno van busmaatschappij Marion-Reizen. Hij heeft de afgelopen weken, geheel belangeloos, diverse bussen met allerlei goederen richting de grens van Oekraïne laten rijden. Ook de komende weken gaan er nog diverse keren bussen die kant op. Wij hebben navraag bij Menno gedaan of wij als vereniging ook nog ondersteuning konden bieden. Nu blijkt dat er genoeg materialen zijn, maar dat er op dit moment behoefte is aan geld om onder andere medicatie te kunnen kopen.

Vandaar dat wij een collecte organiseren. Het bestuur van VVOG Harderwijk en van de supportersvereniging hebben al een mooi bedrag toegezegd.

Zaterdag zal er bij de ingang, naast de lotenverkoop van de supportersvereniging, dus ook een collecte plaatsvinden. Wij rekenen op uw steun!

Een sportieve groet,
Namens het bestuur van VVOG Harderwijk en het bestuur van supportersvereniging ZAVO

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief