Gezocht: Verzorger VVOG 1 m/v

2 Maart 2022 / Algemeen

Lijkt het je gaaf om ervaring op te doen in de staf van internationaal toptrainer Dwight Lodeweges? Ben jij sportmasseur of fysiotherapeut (i.o.) en heb je affiniteit met voetbal? Wil je helpen om de spelers in topconditie te houden, waar nodig te verzorgen rondom trainingen en wedstrijden en hierbij samen te werken in een team van ervaren fysiotherapeuten? 

Dan is dit wellicht een unieke kans! Voor het seizoen 2022/2023 zijn we namelijk opzoek naar een nieuwe verzorger (m/v) voor de zaterdag en een trainingsavond in overleg.  

VVOG uit Harderwijk is een zeer ambitieuze voetbalclub die uitkomt in de derde divisie zaterdag. Als onderdeel van de medische staf zijn jouw voornaamste taken: 

-    Preventief behandelen van spelers (tapen/masseren/mobiliseren)

-    Verzorgen van spelers tijdens wedstrijden en trainingen 

-    Hersteltraining verzorgen van geblesseerde spelers

Hierin word je begeleid, ondersteund en waar nodig opgeleid door een ervaren fysiotherapeut van Fitention. 

Uiteraard ontvang je hiervoor een marktconforme vergoeding die afhankelijk is van je beschikbaarheid. Daarnaast is het natuurlijk een uiterst waardevolle ervaring die prachtig staat op je cv. 

Ben je enthousiast? Neem dan direct contact op met info@fitention-fysiotherapie.nl of bel naar 0341-217733.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief