JO19-1 kampioen!

23 Februari 2022 / Algemeen

Afgelopen zaterdag is VVOG 19-1 kampioen geworden in de (najaar A-cat) Hoofdklasse B.

Met 8 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag en een doelsaldo van 35-12 gaan zij komend voorjaar promoveren naar de (4e) Divisie.
VVOG 19-1 is een mix van 50/50 eerste en tweedejaars welke al vanaf de F-pupillen samen spelen en vooral de tweedejaars bijna elk jaar kampioen zijn geworden.
Dus een talentvolle lichting waar VVOG hopelijk nog de vruchten van gaat plukken mits zij een kans krijgen in de A-selectie.

Een heel groot compliment moeten we maken naar Sigi Carrera die trainer is maar ook tegelijkertijd de assistent-trainer, verzorger en leider van het team.
Waar de meeste tegenstanders met een staf van 5 man kwamen opdraven heeft Sigi het maar mooi in zijn eentje geflikt. Hulde!
Vooral zijn enthousiasme en kijk op het spelletje hebben de boys van 19-1 tot grote hoogte gebracht wat uiteindelijk leidde tot het Kampioenschap.
FORZA VVOG 19-1

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief