Creatieve aanvaller erbij voor VVOG!

5 Februari 2022 / Algemeen

VVOG heeft een akkoord bereikt met Younes el Ghamarti. De 19-jarige student Social Work speelt dit seizoen bij Flevo Boys, waar hij terugkeerde na een avontuur bij de 17-1 en 19-1 van Cambuur Leeuwarden. Na zijn terugkomst bij zijn jeugdclub wist hij zich snel in de basis bij Flevo Boys te spelen dat uitkomt in de hoofdklasse B en daar momenteel op een 6e plaats bivakkeert. 

Na een tip van onze scout John Middelkamp zijn vele beelden bestudeerd en zijn diverse scouts van VVOG bij Younes wezen kijken. Daar maakte de creatieve aanvaller een overtuigende indruk. Younes heeft een hele goede balaanname, is zeer behendig, passeert makkelijk en heeft gevoel voor loopacties van medespelers. Ook in de kaats staat hij zijn mannetje. 

Younes over zijn keuze voor VVOG: “Ik wil graag kijken hoe hoog mijn lat ligt. VVOG speelt derde divisie, straalt ambitie uit en het gesprek met Dwight Lodeweges en de TC maakten voor mij duidelijk dat ze ook komend seizoen flinke stappen willen maken. Dat past bij mijn karakter, ik wil het maximale eruit halen. Maar ik ga nu eerst het seizoen bij Flevo Boys goed afsluiten en kijk er naar uit om mijn talenten komend seizoen bij VVOG te laten zien.”

De TC is blij dat dit toptalent voor VVOG heeft gekozen en wenst Younes veel succes en plezier op De Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief