Wie kan op zaterdagen komen helpen met controleren van QR-codes?

4 Februari 2022 / Algemeen

MET Z'N ALLEN! MET Z'N ALLEN! moeten we het doen!

 

Nu we weer lekker mogen voetballen brengt dat ook weer de nodige uitdagingen met zich mee m.b.t. de maatregelen rondom COVID19.

Elke dag zijn er stewards aanwezig op het sportpark om de QR codes te controleren, maar dit betreft een kleine groep mannen die dit niet meer kunnen bolwerken.

Om alles te laten reilen en zeilen op de zaterdagen doen we een dringende oproep aan alle leden/ouders/senioren enz. enz. om een paar uurtjes (wanneer het jou uitkomt in de ochtend of middag) QR codes te controleren. Dit betreft voorlopig alle zaterdagen, zolang de overheid dit van ons vraagt.

We begrijpen dat dit niet één van de leukste taken is, maar helaas wel noodzakelijk. Hoe vervelend de maatregelen soms ook zijn, we moeten er met z'n allen voor zorgen dat we kunnen blijven voetballen. Het wordt wel eens vergeten dat we een grote club zijn en vele handen nodig zijn om de hele vereniging draaiende te houden. Het controleren van de QR codes kan niet enkel toebedeeld worden aan een kleine groep mannen, die al hun vrije tijd hieraan besteden. Met zijn allen moeten we het doen!

Graag ontvangen we je aanmelding via: vrijwilligers@vvog.nl.

 

De vrijwilligerscommissie

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief