Selectienieuws: Milan gaat door, Melvin zwaait af

31 Januari 2022 / Algemeen

De TC is met centrale verdediger Milan Holstege (22) tot een akkoord gekomen voor het aankomende seizoen. Milan is in het seizoen 19/20 vanuit de jeugd doorgestroomd naar de A-selectie. In zijn eerste seizoen debuteerde hij onder Pieter Mulders in de basis, maar vrij snel daarna liep hij tegen een zware kwetsuur aan. Na een lang revalidatietraject en hard werken is hij nu weer fit genoeg om 90 minuten te spelen. 

Milan over zijn contractverlenging: “Allereerst ben ik blij dat ik er nog een jaar kan aanplakken bij mijn eigen club. Ik heb veel pech gehad met blessures, maar hoop dat dit nu definitief achter mij ligt en dat ik mooie stappen kan gaan maken in mijn verdere ontwikkeling. Ik ben een echte VVOG’er, speel hier ook graag en ben trots op de accommodatie, vrijwilligers en supporters!” 

De TC heeft grote waardering voor het feit dat Milan zich terug geknokt heeft en kijkt met veel belangstelling naar de stappen die hij dit seizoen en komend seizoen kan gaan maken. Wij wensen Milan veel succes en plezier op de Strokel.

Melvin Betzold zwaait af

Melvin Betzold zit al sinds het seizoen 12/13 bij de A-selectie van VVOG en kan daarmee met recht een ‘oudgediende’ worden genoemd. Na 10 seizoenen bij de selectie zwaait Melvin eind dit seizoen af, al ligt het in de lijn der verwachting dat hij bij VVOG op een iets lager niveau gaat keepen. Met Melvin verdwijnt er wel een echte clubman en een ‘mattie’ uit de selectie, want hij is een VVOG’er in hart en nieren en een graag geziene gast op De Strokel (en dat blijft ook zo). 

Vele wedstrijden zat hij op de bank bij de A-selectie, eenmaal keepte hij de volle 90 minuten in de competitie (uit tegen Ajax Amateurs, 2-1 verlies), maar het meest keepte hij als betrouwbare sluitpost zijn wedstrijden bij de reserves van VVOG in de reserve-hoofdklasse. Toch komt aan het einde van dit seizoen een einde aan het avontuur van Melvin bij de A-selectie, al stelt hij zich nog wel beschikbaar om aan te sluiten bij de A-selectie als er een beroep op hem wordt gedaan in geval van blessures of schorsingen. De TC stelt deze geste ook zeer op prijs.

Melvin over zijn periode bij de A-selectie van VVOG: “Ik heb het altijd beleefd als een super warme en fijne club met als hoogtepunt de promotie naar de 3e divisie en de goede en gezellige teamgenoten door de jaren heen. Ik wil iedereen bedanken: bestuur, tc, staf, teamgenoten, de vele vrijwilligers en natuurlijk de supporters voor hun steun en vertrouwen in de 10 mooie seizoenen die ik op De Strokel heb mogen beleven.”

De TC dankt Melvin voor zijn inzet en passie voor VVOG en hoopt dat hij nog lang betrokken blijft bij onze mooie vereniging.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief