Dean van Ooijen knoopt er nog een jaar aan vast

7 Januari 2022 / Algemeen

Ook Dean van Ooijen (28) heeft de TC laten weten zijn contract te willen verlengen. De Nunspeter ‘uit het Westland’ gaat daarmee zijn 4e seizoen in bij VVOG.

De lange en snelle aanvaller staat de laatste wedstrijden op de linkervleugel en sticht met zijn snelheid en loopacties veel gevaar. Dean is typisch zo’n speler die onder de categorie ‘multi-functioneel’ valt, want regelmatig duikt hij op in de spits en soms ook als nr. 10 met veel aanvalsdrang en diepgang. Naast een aantal assists pikt Dean ook regelmatig zijn goaltjes mee, zo scoorde hij deze competitie ook al 2 x, waaronder een belangrijke treffer tegen Stedoco (2-1 winst). In zijn tijd bij Excelsior Maassluis werd hij gekscherend al eens een “9 ½” genoemd. 

De TC is blij dat Dean zijn verblijf op De Strokel heeft verlengd en heeft het gevoel dat we nog een hoop plezier aan deze rappe aanvaller gaan beleven.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief