Kurt & Dijkhof verlengen

19 December 2021 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat aanvoerder Yasin Kurt en aanvallende middenvelder Mitchel Dijkhof ook komend seizoen de groen-witte kleuren zullen verdedigen. Voor Kurt wordt dat al zijn 5e seizoen, na een vervelende blessure is hij sterk teruggekomen en heeft hij nog geen wedstrijd gemist. Grote klasse dus!

Dijkhof, dit jaar overgekomen van WHC, begon de eerste wedstrijd nog op de bank, maar speelde zich al snel in de basis. Met zijn techniek en spelinzicht brengt hij veel voetbal in de ploeg en regelmatig pakt hij ook zijn doelpuntje mee, waaronder een juweel van een treffer uit tegen Goes.

Topschutter De Graaf ook door

Jeremy de Graaf (12 doelpunten al dit seizoen), Bruce Lucke (herstellende van een blessure), Jake Wollgarten en de VVOG-talenten Matthias in’t Anker en Bart Hoeve zijn vastgelegd voor komend seizoen. Zij hebben nog een doorlopend contract.

Ook is er nieuws over vertrekkende spelers: de aflopende contracten van Randy Onuoha (3e seizoen) en Jeroen Buitenhuis (4e seizoen) zullen niet verlengd worden. VVOG bedankt hen voor hun inzet voor de club en wenst hen nog een goede 2e seizoenshelft toe.

TC versterkt met Vossie!

Verder is er mooi nieuws over de samenstelling van de technissie commissie. Sinds het begin van dit seizoen is oud-speler Thomas Vossebelt aangesloten bij de TC. De TC bestaat daarnaast uit Heimen Jansen, Laurens Sloot en bestuurslid Voetbalzaken Henk Drost.

Komende weken verwacht de technische commissie meer te kunnen melden over de samenstelling van de selectie voor komend seizoen.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief