Aanvullende corona maatregelen vanaf 28 november!

28 November 2021 / Corona

Aanvullende maatregelen vanaf 28 november 2021

 

Vanaf 28 november 2021 gelden er nieuwe (aangescherpte) maatregelen. Er bestonden voor de sport en sportlocaties al enkele maatregelen, zoals geen publiek en het tonen van een geldig Coronatoegangsbewijs (CTB) en daar komt wat bij. De maatregelen zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag sterk te verminderen. Indien de sportbonden met het kabinet andere afspraken maken of de KNVB wijzigingen gaat toepassen zullen wij daarover worden geïnformeerd. Of de nieuwe maatregelen invloed zullen hebben op de voorzetting van de competitie weten wij (nog) niet.

Het bestuur rekent op de medewerking van alle betrokken.

 

Opening sportpark en trainingen

Er geldt vanaf zondag 28-11-2021 een sluitingstijd voor ons sportpark van 17.00 uur.

Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 05.00uur niet meer toegestaan.

Alle trainingen (sportactiviteiten) mogen tot 16.45 uur plaats vinden. Om 17.00 uur dient het sportpark door iedereen verlaten te zijn. Het bestuur heeft er geen bezwaar tegen dat teams hun trainingstijden van b.v. de avond naar de middag verplaatsen. Ook de middagtrainingen mogen indien mogelijk vervroegd worden. Er is ook geen bezwaar om op zondag te trainen. Voor alternatieve trainingstijden kan een aanvraag worden ingediend bij de velden coördinator Hartger Jansen. Mail: jeugdcommissie@vvog.nl

 

1,5 m afstand, mondkapje en kantine:

1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. Onze kantine valt daar ook onder. Je draagt een mondkapje als je de kantine in- uitgaat. Ook als je iets gaat bestellen of het toilet gaat bezoeken is het dragen van het mondkapje verplicht. Door de 1,5 meter kunnen minder mensen in de kantine zijn. De kantine blijft op de doordeweekse dagen gesloten. Op zaterdag zal om 16.45uur de kantine sluiten, zodat iedereen om 17.00uur het sportpark heeft verlaten. Het dragen van een mondkapje is verplicht in alle ruimtes. Dus ook in het wedstrijdsecretariaat en tijdens de verplaatsingen in- en uit het kleedkamergebouw.

 

De eerdere maatregelen die gelden zijn:

 

Publiek/ bezoekers
Publiek is tot nader bericht helaas niet meer welkom. Dit zowel bij de wedstrijden als de trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhouds professionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Deze laatste groep (de strikt noodzakelijke rij-ouders) moeten bij binnenlocaties (de kantine) een geldig CTB tonen en vanaf 28-11-2021 ook een mondkapje dragen. Wij rekenen er op dat hier integer mee wordt om gegaan. Wij laten niet meer rij-ouders toe dan in alle redelijkheid in verhouding staat tot een team.

 

Binnenlocaties
Voor gebruik van de kleedkamers (binnenlocatie) op wedstrijddagen moeten spelers vanaf 18 jaar een geldig CTB tonen. Voor ons sportpark geldt dat voor het betreden van de binnenruimtes (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) en het buitenterras een geldig CTB getoond moet worden door personen van 18 jaar en ouder. (vanaf 28-11-2021 is dus ook het mondkapje verplicht)

 

Aanwezigheid wedstrijden VVOG 1 en 2
Alleen voor de wedstrijden van VVOG 1 en 2 dienen alle functioneel noodzakelijk aanwezigen zich uiterlijk een dag voor de wedstrijd aan te melden via het contactformulier. Open dit formulier via de button. Het online aanmelden maakt het voor onze toezichthouders eenvoudiger en voorkomt discussie of teleurstelling als de toegang wordt geweigerd. Dit geldt ook voor bezoekende verenigingen. Aanmelden betekend niet automatisch dat je gerechtigd bent aanwezig te zijn. De aanvraag wordt getoetst. Om veel werk te besparen vragen wij u om zelf na te gaan of u ook tot de groep uitzonderingen behoord.

 

Gebruik kleedkamers seniorenelftallen
De kleedkamers blijven tijdens trainingen tot nader bericht gesloten. De spelers kleden zich thuis om.

 

Gebruik kleedkamers jeugdelftallen (tot en met JO-19)
Gebruik van kleedkamers beperkt zich onder de huidige situatie alleen tot de spelers en indien noodzakelijk (kort) de leider/trainer.

 

Vergaderingen commissies en bestuur

Het advies is om de vergaderingen en overleggen zoveel mogelijk digitaal te doen en de fysieke overleg momenten tot een minimum te beperken. Wij kunnen ons voorstellen dat de voorkeur soms uit gaat naar een fysiek overleg. Hiervoor kan een verzoek worden ingediend bij het bestuur. Neem vooraf even contact op met onze secretaris secretaris@vvog.nl

 

Het handhaven vraagt het nodige van onze toezichthouders/ stewards en andere aangewezen personen. Laten we ons sportief gedragen en het deze mensen niet lastig maken. Ze zitten niet te wachten op discussies. We hopen het sportpark zolang mogelijk open te houden en rekenen daarom op alle medewerking.

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief