Uitvoeren van coronamaatregelen DVS op zaterdag 9 oktober 2021

7 Oktober 2021 / Corona

Voor, tijdens en na de wedstrijd DVS’33 – VVOG zijn voor de kantine en het terras (begane grond) door het bestuur van DVS de volgende zaken vastgesteld:

  • Het terras zal dienen als doorstroomlocatie en er kan alleen vanuit de kiosk consumpties worden opgehaald. Zolang de bezoeker buiten de kantine blijft, is er geen noodzaak om de corona-QR-code te checken
  • De kantine (clubhuis) is volledig ingericht met statafels. Er zijn een klein aantal zitplaatsen voor diegene die daar echt behoefte aan heeft

Bij de ingang van de kantine zal de QR-code worden gescand en ontvangt de bezoeker bij een juiste check (groen) een polsbandje dat alleen voor zaterdag 9 oktober 2021 geldig is. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Neem ook in ieder geval een identiteitsbewijs mee.

  • De drager van een geldig polsbandje heeft daarna toegang tot de kantine en hoeft hierna niet elke keer gecheckt te worden op de geldige QR-code
  • Zonder geldige QR-code en polsbandje is het niet toegestaan om in de kantine (clubhuis) aanwezig te zijn
  • Voor Business Club leden wordt een apart controlepunt ingericht en zijn er polsbandjes met een andere kleur aanwezig

Tip! Om de doorstroming tijdens de rust en ook na het einde van de wedstrijd te bevorderen, verzoeken wij een ieder zo vroeg mogelijk, het liefst vóór de wedstrijd al, de corona-check te laten verrichten en het polsbandje in ontvangst te nemen.

Wij vertrouwen op jullie aller medewerking te kunnen en mogen rekenen om toch van deze wedstrijddag een sfeervolle en sportieve dag te maken, ondanks alle extra maatregelen die door ons genomen moeten worden om aan de door de overheid gestelde eisen te voldoen.

Tot zaterdag!

Het bestuur van DVS’33 Ermelo.

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief