Clubscheidsrechter bij de tijd in de week van de scheidsrechter

4 Oktober 2021 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Zaterdag 25 september t/m zaterdag 02 oktober stond in het teken “ de week van de scheidsrechter” In deze week staan wij stil hoe belangrijk de scheidsrechter zijn voor het voetbal. Wij spreken deze week een enorme blijk van waardering uit voor onze scheidsrechters van VVOG Harderwijk. Na een nood gedwongen stop ivm corona staan onze scheidsrechters weer wekelijks op het veld om wedstrijden in goede banen te leiden.

Als dank en waardering hebben de vaste scheidsrechters namens de vereniging een stopwatch sporthorloge in ontvangst genomen.

Scheidsrechters in het nieuw dankzij FIRA wonen

Scheidsrechters in een trainingspak of een ander camping outfit dat kan natuurlijk niet. Gelukkig hebben dankzij de sponsoring alle vaste scheidsrechters een blauw tenue, trainingspak en sporttas in ontvangst genomen. FIRA wonen hartelijk dank voor de sponsoring.

Oproep

Wekelijks zijn er veel wedstrijden die gefloten moeten worden. Helaas kunnen we niet alle wedstrijden voorzien met een scheidsrechters.

Lijkt het je leuk om te fluiten meld je dan aan, ook meisjes/ dames zijn meer dan welkom. Geen ervaring? Geen probleem, alle kennis en ervaring hebben wij in huis om je op weg te helpen bij deze prachtige hobby.

Aanmelden kan via de mail scheidsrechters@vvog.nl 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief