Clubscheidsrechter bij de tijd in de week van de scheidsrechter

4 Oktober 2021 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Zaterdag 25 september t/m zaterdag 02 oktober stond in het teken “ de week van de scheidsrechter” In deze week staan wij stil hoe belangrijk de scheidsrechter zijn voor het voetbal. Wij spreken deze week een enorme blijk van waardering uit voor onze scheidsrechters van VVOG Harderwijk. Na een nood gedwongen stop ivm corona staan onze scheidsrechters weer wekelijks op het veld om wedstrijden in goede banen te leiden.

Als dank en waardering hebben de vaste scheidsrechters namens de vereniging een stopwatch sporthorloge in ontvangst genomen.

Scheidsrechters in het nieuw dankzij FIRA wonen

Scheidsrechters in een trainingspak of een ander camping outfit dat kan natuurlijk niet. Gelukkig hebben dankzij de sponsoring alle vaste scheidsrechters een blauw tenue, trainingspak en sporttas in ontvangst genomen. FIRA wonen hartelijk dank voor de sponsoring.

Oproep

Wekelijks zijn er veel wedstrijden die gefloten moeten worden. Helaas kunnen we niet alle wedstrijden voorzien met een scheidsrechters.

Lijkt het je leuk om te fluiten meld je dan aan, ook meisjes/ dames zijn meer dan welkom. Geen ervaring? Geen probleem, alle kennis en ervaring hebben wij in huis om je op weg te helpen bij deze prachtige hobby.

Aanmelden kan via de mail scheidsrechters@vvog.nl 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief