Mark Gijsbertsen & Heino van Meekeren nieuwe voorzitters ZAVO.

29 September 2021 / Algemeen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 september is Mark Gijsbertsen gekozen als voorzitter van onze supportersvereniging. Hij volgt daarmee Sjaak Bouwmeester op, die verder gaat als bestuurslid. Mark is statutair voorzitter, maar zal de taken van het voorzitterschap samen gaan doen met Heino van Meekeren, die al bestuurslid was. In het bestuur is een taakverdeling tussen beiden afgesproken, waarbij ieders kwaliteiten volledig tot hun recht komen.

Daarnaast is als nieuw bestuurslid benoemd Gerwin Lubbersen en zijn Leonie Burgemeester en Sjaak Bouwmeester herkozen voor een nieuwe termijn. Hiermee is het bestuur weer op volle kracht. Verder bedankt het bestuur Reind Poolen en Bert Stoffer jr. (beiden afgetreden) voor hun inzet als bestuurslid en Sjaak Bouwmeester voor zijn bijdragen als voorzitter.

 


Heino van Meekeren

Mark Gijsbertsen
Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief