Programma voor De Groene Dag aanstaande zaterdag 4 september!

1 September 2021 / Algemeen

 

Jullie hebben er lang op moeten wachten, maar we hebben het programma voor de Groene Dag van a.s. zaterdag 4 september rond. We moeten nog steeds rekening houden met de huidige Corona maatregelen en waren er best wat obstakels te nemen. Eén daarvan was de gepland doorloopmiddag/avond. Helaas kan die niet doorgaan. We hadden ons verheugd op een gezellig feestje met zanger Dave, maar live muziek is niet toegestaan. Maar dat betekent niet dat we er sowieso een gezellige namiddag van gaan maken.

We houden ons zaterdag natuurlijk ook aan de huidige Corona maatregelen. Dat betekent dat we de 1,5 meter in acht nemen en dat we op het terras en in de kantine gaan zitten. Staan op het terras en in de kantine is niet toegestaan. Verder willen we iedereen nogmaals wijzen op ons anti-rook beleid. We zien dat de meesten supporters/vrijwilligers/leden inmiddels weten dat er binnen de hekken van het sportpark niet meer gerookt mag worden, maar zo nu en dan gaat het nog wel eens mis. Alleen buiten het sportpark mag er dus gerookt worden.

Verder is het verboden om langs het veld met drinken te staan. Dit mag alleen in de kantine en op het terras genuttigd worden.

We hopen dat we jullie, ondanks een aantal beperkingen/maatregelen, een hele leuke, gezellige en mooie dag kunnen bezorgen. Wij kijken er in ieder geval naar uit en het ziet er naar uit dat het weer ons ook goed gezind is.

Tot zaterdag 4 september!

Organisatie Groene Dag

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief