Hoe gaat het met de (nieuwbouw) projecten op ons sportpark?

16 Augustus 2021 / Nieuwbouw

Met nog een paar dagen voor de start van een nieuw seizoen in de 3e divisie wordt er nog hard gewerkt op ons sportpark. Onze vrijwilligers doen er alles aan om alle leden en gasten zaterdag weer goed te kunnen ontvangen.

 

De kantine gaat zaterdag open, maar zal nog niet helemaal klaar zijn. De bar en keuken kunnen gaan draaien, de koffie staat klaar, de biertank is gevuld met 2000 liter heerlijk helder brouwsel van Heineken. Jan en zijn vrijwilligers kunnen niet wachten om in de nieuwe bar en snack- & koffiecounter aan het werk te gaan. Het zal best even wennen zijn,  maar meestal wennen leuke dingen snel. De nieuwe inrichting is er nog niet. Voor de (exclusieve) tafels zijn we een actie gestart. We hopen door sponsoring en bijdragen van o.a. onze sponsoren, (senioren) teams en commissies de komende weken wel wat tafels te kunnen bestellen. In september hopen we dan zover te zijn dat onze mooi opgeknapte kantine ook helemaal af is.

 

Verder kan onze club kan zich ook gelukkig prijzen met twee mooie nieuwe kunstgrasvelden, de oude kunstgrasvelden waren ook echt aan vervanging toe. Het werd nog even spannend of de velden wel op tijd klaar zouden zijn. Er was namelijk vertraging met de levering van het nieuwe tapijt voor veld 1 en 4. Maar gelukkig hebben de specialisten van Sallandse United deze week hun werkzaamheden afgerond, wat betekent dat de velden nu speelklaar zijn en in gebruik genomen kunnen worden.

 

Deze en volgende week geven Henk en Hans met hun team nog even extra gas. Wie al op de club is geweest heeft kunnen zien dat alle gebouwen aan de buitenzijde in de originele VVOG groen kleur zijn geschilderd. Dat was het werk van o.a. de mannen van onze veteranen/ bierteam. Ook het toegangshek en de boog zijn meegenomen. Alles heeft nu dezelfde kleur en staat er weer strak bij. Onze trouwe huisschilder Kees Lubbersen loopt voor zaterdag in de kantine alles nog even goed na. Verder zijn er nieuwe afvalcontainers geplaatst en beschikt de vereniging nu ook over milieuvriendelijke ondergrondse afvalcontainers.

 

Met beperkte middelen hebben we ook het terras een kleine opknapbeurt gegeven. De tafels zijn voorzien van nieuwe bladen en van de oude stoelen en tafels is afscheid genomen. Martinus heeft vorige week de grote picknick tafels opgeknapt. Deze staan er weer keurig bij.

Voor al dat werk heeft de bouwcommissie kunnen rekenen op veel hulp van leden en vrijwilligers. Zonder de inzet van hen hadden we onze projecten deze zomer niet kunnen realiseren. De waardering voor deze mensen is niet altijd in woorden uit te drukken. Misschien is het eindresultaat straks wel de mooiste beloning voor de vele uren arbeid.

 

Nog meer te melden? Zeker en niet onbelangrijk, de entree voor het hoofdveld is verplaatst. Deze bevindt zich nu (tijdelijk) naast het wedstrijdsecretariaat. De parkeergelegenheid is op dit moment nog wat beperkt. Daarom adviseren wij de bezoekers voor de wedstrijd van zaterdag zoveel mogelijk met de fiets te komen.

 

En dan nog het laatste. De bouw van de nieuwe kleedkamers schiet ook op. We zitten in de laatste fase. Aan de buitenzijde moet alleen de betimmering van het boeideel nog worden aangebracht. De levering hiervan laat helaas nog op zich wachten. Binnen en buiten heeft de firma Teunissen uit Harderwijk alles strak in de verf gezet. Het straatwerk rondom de kleedkamers is vorige week door Reijer met een aantal vrijwilligers gedaan. Binnen wordt deze week de gietvloer aangebracht. Als die is uitgehard gaan onze vrijwilligers volgende week aan de slag met het aanbrengen van de banken en het afmonteren van de laatste dingen.

 

Reden genoeg om zaterdag een kijkje de komen nemen op het sportpark.Tot zaterdag!

 

De bouwcommissie

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief