Goudsponsor Van Zeijl Bijl Aartsen advocaten verlengt sponsorcontract

4 Augustus 2021 / Sponsorcommissie / Sponsors

Villa Oranje Mecklenburg aan de Oranjelaan. Een mooiere locatie om kantoor te houden is er bijna niet in Harderwijk.

Dus ook een perfecte locatie om hier de nieuwe elftalfoto van onze 1e selectie te maken.

Frans Aartsen en Erik Kuper ondertekenden in het Koetshuis van de villa onder goedkeurende blikken van VVOG-voorzitter Fred Moll en Jan ter Steeg, voorzitter van de sponsorcommissie, de nieuwe Goudovereenkomst. Van Zeijl Bijl Aartsen is al jaren verbonden als sponsor aan VVOG. Frans Aartsen heeft zelf een voetbalverleden (keeper) bij VVOG.

Het advocatenkantoor richt zich op het bedrijfsleven, de non-profitsector en natuurlijk ook op particulieren. Of het nu gaat om arbeidsrecht, het personen- en familierecht, het civielrecht, het vennootschaps- en ondernemingsrecht of zaken binnen het vastgoed, elke zaak vraagt om zijn eigen juridische oplossing. Van Zeijl Bijl Aartsen is een advocatenkantoor wat grote persoonlijke betrokkenheid toont bij de cliënt en zijn zaak. Het vinden van de oplossing ligt soms voor de hand, maar vraagt soms ook om veel creativiteit. Daarin maakt van Zeijl Bijl Aartsen het verschil.

VVOG prijst zich gelukkig met deze trouwe sponsor. De creativiteit die dit advocatenkantoor aan de dag legt, hopen wij het nieuwe seizoen terug te zien in het spel van alle VVOG- elftallen om de weg naar het “vijandelijke” doel te vinden.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief