Wat gebeurt er toch allemaal op ons sportpark?

28 Juni 2021 / Nieuwbouw

Er wordt aan alle kanten hard gewerkt op De Strokel. De aanleg van twee nieuwe kunstvelden, de bouw van nieuwe kleedkamers en de grote verbouw van de kantine. Als dat nog niet genoeg is, zijn er ook vrijwilligers actief met de voorbereiding van de Oranje Leeuwinnen.

Een deel van het werk is uitbesteed en het overige wordt door vrijwilligers gedaan. Dag in dag uit zien we betrokken VVOG-ers aan het werk. Als de teamspirit van ons eerste elftal komend seizoen net zo groot is als bij de bouwcommissie en alle betrokken vrijwilligers dan kunnen de tegenstanders in de 3e divisie hun borst nat maken.

Wie al eens om het hoekje heeft gekeken herkent niets meer van de oude kantine. De verbouwing verloopt volgens plan. Komende week gaat de interieurbouw Maakwerq van Rik Drost verder met de nieuwe bar en kasten. Niet geheel onbelangrijk is de tap-installatie. Daar gaat bierbrouwer Heineken deze week mee aan de slag. Het schilderwerk is voor het grootste deel klaar. Dat is allemaal door onze vrijwilligers gedaan. Onze clubman Jaap Scholten heeft afgelopen week het systeemplafond geplaatst. Wat een verschil met hoe het was. Een andere clubsponsor, stucadoor Marcel van Bijsteren, heeft vakwerk geleverd. De wanden zijn zo glad gestuct dat zelfs een vlieg er nog op uitglijdt. De mannen van Van Drunen pendelen tussen de bouw van de kleedkamers en de kantine. De firma Koekman heeft afgelopen week de alarminstallatie aangelegd. Deze is ook weer actief. Mooi om te zien dat alle partijen ondanks hun volle agenda hard werken om de verbouw succesvol te laten verlopen.

De bouw van de kleedkamers gaat gestaag door. Ondanks de tegenslagen in de bouwsector met betrekking tot het verkrijgen van (bouw)materialen en het tekort aan bouwvakkers, doen we er alles aan de kleedkamers voor het nieuwe seizoen gereed te hebben. Op dit moment is aannemer Van Panhuis bezig met het metselen van de buitenmuren, het isoleren en de aanleg van het dak en zijn de installateurs Van Drunen en Van den Os bezig met de aanleg van alle installaties.

De aanleg van de twee nieuwe kunstgrasvelden is uitbesteed aan de firma Sallandse United. De oude “grasmatten” zijn inmiddels verwijderd en alle voorbereidingen worden getroffen voor het leggen van de nieuwe mat op veld 1 en veld 4. De busjes en werkvoertuigen rijden af en aan. In belang van de veiligheid wordt iedereen verzocht alleen voor de noodzakelijke dingen en het helpen met de verbouwing op het sportpark te komen.

Tussen alle bedrijvigheid door zijn er ook vrijwilligers actief om het nationaal damesteam, De Oranje Leeuwinnen, van dienst te zijn. Het team is in de omgeving van VVOG neergestreken voor de voorbereiding op de Olympische Spelen. Ze trainen op ons sportpark. Onder aanvoering van Rien van de Bovenkamp wordt er alles aan gedaan hun trainingsveld op ons complex in topconditie te houden. Gemeentewerker Cees Petersen en zijn mannen zijn verantwoordelijk voor de juiste hoogte van het gras. Voor iedere training zorgen onze mannen er voor dat het gras wordt gesproeid. Het veld ligt er geweldig bij. De trainingen zijn overigens besloten. Er zijn rondom het veld hekken geplaatst. Wij doen er alles aan de voorbereiding van de dames zo optimaal mogelijk te faciliteren. Na deze voorbereiding spelen de dames zaterdag een oefenwedstrijd in Zwolle en reizen ze daarna af naar Tokio voor deelname aan de Olympische Spelen.

Met dank aan alle vrijwilligers die iedere dag weer in de weer zijn voor ons cluppie: chapeau mensen!!!

Volg via de foto’s op de speciale nieuwbouwpagina de vorderingen van de bouw.

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief