Aanpassing corona maatregelen door nieuwe versoepelingen aangekondigd door de overheid en het seniorentoernooi aanstaande zaterdag.

24 Juni 2021 / Corona

Met de aangekondigde verdere versoepelingen van de corona maatregelen zetten we dus een volgende stap in de terugkeer naar ons reguliere voetbalactiviteiten. De competities zijn al een tijd geleden beeïndigd en door de diverse verbouwings werkzaamheden op ons sportpark doen onze teams ook niet mee aan de Regio-cup. Op dit moment is het alleen mogelijk om onderling wedstrijden te spelen en verder wordt zaterdag het senioren toernooi gespeeld en speelt VVOG 1 een oefenwedstrijd tegen DEM.

Wat betekenen de versoepelingen voor het voetballen op ons sportpark?

  • Het is voor bezoekers/supporters weer mogelijk om wedstrijden op het sportpark te kijken.
  • Houdt op het sportpark en bij het veld rekening met de 1,5meter afstand van elkaar.
  • Het is nodig om je als bezoeker te registreren (gezondheidscheck). Dit kun je bij de ingang van het sportpark doen of je vult het online registratie formulier in. Deze kun je op de corona & maatregelen pagina vinden. Hiervoor klik je op de homepage van de site op het blok "corona en maatregelen".
  • In verband met het senioren toernooi en de oefenwedstrijd van VVOG 1 is het terras voor de kantine vanaf 13.00uur open. Verder zijn zaterdag ook de kleedkamers open.
  • De wedstrijd van VVOG 1 - DEM 1 begint om 14.30uur en wordt gespeeld op veld 3. Op welk veld(en) het senioren toernooi wordt  gespeeld is nog niet bekend.
  • Het senioren toernooi begint om 14.00uur en duurt tot 16.00uur, daarna is er een bbq voor de senioren.
  • Er is een gescheiden terras voor de spelers (voor het business home) en de bezoekers/supporters (aan de andere kant). 
  • De bezoekers/supporters kunnen een balletje gehakt kopen, verder is de keuken niet open.
  • Op het terras is een vaste zitplaats verplicht en moet er 1,5meter afstand van elkaar worden gehouden.

We hopen voor de spelers en bezoekers/supporters op een mooie en gezellige zaterdag, met mooi weer. En laat dit de opmaat zijn dat we na de zomer weer met z'n allen van een mooi voetbal seizoen zonder (of minimale maatregelen) kunnen genieten.

Lees bericht

Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

20-10-2021

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert al jaren een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Lees bericht

ZAVO steunt met Superlot en VVOG prijzen!

18-10-2021

Onze supportersvereniging ZAVO laat zich niet onbetuigd met het kopen van een Superlot en stelt VVOG prijzen beschikbaar.

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Nieuwsoverzicht Archief