Wijzingen corona maatregelen i.v.m. versoepelingen vanuit de overheid

10 Juni 2021 / Corona

Nu het voetbalseizoen ten eind loopt komen er toch nog nieuwe versoepelingen. Ook al kunnen we er maar kort gebruik van maken, zijn we toch blij dat we stapje voor stapje terug gaan naar de normale voetbalactiviteiten.

Tot die tijd moeten we ons nog even aan de huidige maatregelen houden.

Wat betekent dat voor ons:

  • Alle volwassen mogen weer trainen zonder 1,5 meter afstand te houden, zij mogen nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Onderlinge wedstrijden zijn wel toegestaan.

  • Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn wel weer toegestaan. Zoals eerder aangegeven doet de jeugd van VVOG niet mee aan de KNVB Regiocup en vinden daarom alleen onderlinge wedstrijden van VVOG op het sportpark plaats.

  • Publiek is helaas nog steeds niet toegestaan.

  • De kleedkamers en douches kunnen nog steeds niet gebruikt worden, i.v.m. de verbouwingen die op dit moment plaatsvinden. Dit zal tot eind juni het geval zijn.

  • De kantine gaat op donderdagavond open tot eind juni.

  • De basismaatregelen worden uiteraard op het gehele park nog steeds gerespecteerd.

 

Het bestuur

 

Lees bericht

Careander opnieuw sponsor voor het G-voetbal

18-06-2021

Careander is opnieuw voor de komende drie jaar de sponsor van het G-voetbal binnen VVOG.

Lees bericht

Activiteitencommissie en ZAVO slaan de handen ineen

17-06-2021

Binnen VVOG wordt er met enige regelmaat een activiteit georganiseerd door of de activiteitencommissie of de ZAVO. Vanaf nu trekken zij samen op.

Lees bericht

Bram van Polen Voetbaldagen!

16-06-2021

Op 25,26 en 27 augustus komen de Bram van Polen Voetbaldagen naar onze club! Bram speelde ruim 14 jaar voor VVOG en de band tussen Bram en VVOG is altijd sterk gebleven. Wij zijn dan ook heel blij dat Bram deze voetbaldagen bij ons organiseert.

Nieuwsoverzicht Archief