Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11 Mei 2021 / Jeugdcommissie / Algemeen

De laatste weken van dit voetbalseizoen zijn aangebroken en we gaan al op de zomervakantie af. Een bewogen seizoen welke zo anders was dan alle andere.

De trainers, teamleiders en de diverse commissies zijn al een aantal weken aan het kijken naar alle jeugdspelers. Net als een aantal mensen die zich binnen de vereniging bezig houden met een stukje interne scouting. Dit om de nieuwe teams voor het nieuwe seizoen te kunnen vormen. Als het goed is zijn alle wensen, voor wat betreft de teamindeling volgend jaar, door de trainers en teamleiders verzameld en doorgegeven aan de commissies en de coördinatoren. De nieuwe teams zijn nu nog niet in z’n totaliteit gevormd. Achter de schermen zijn we daar nog steeds druk mee. Daar gaat best wat tijd in zitten.

Om wat meer duidelijkheid te scheppen, naar aanleiding van diverse vragen van ouders, kunnen we jullie alvast het volgende mededelen;
Alle nieuwe (voorlopige) teamindelingen zullen op 1 juni op de site bekend worden gemaakt.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief