Update verbouwing kantine: Vele handen maken licht werk!

8 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

Zaterdag hebben leden zich weer van hun beste kant laten zien. Samen met vertegenwoordiging van de bouwcommissie is de bar gesloopt en zijn voorbereidingen gedaan voor het schilderen.

 

Er is afgelopen week al hard gewerkt. Mooi om te zien dat het enthousiasme bij o.a. de vriendenteams, het oude 4e en het Bierteam groot is. Niet alleen spelende leden, maar ook niet spelende leden en vrijwilligers hebben zich aangemeld. Ook de dagploeg onder aanvoering van Henk en Hans hebben al een hoop werk verzet. Jan Jansen is iedere dag van de partij en zorgt dat het stof tijdig kan worden weggespoeld.

De kop is er af en het opbouwen kan langzaam gaan beginnen. Inmiddels hebben ook de trainers en spelers van het 1e elftal aangegeven te willen helpen. Klasse mannen!!

 

We hebben een mooie eerste week achter de rug. Complimenten aan iedereen!!

 

 

PS: In de rubriek "Volg de nieuwbouw" kun je in de diverse foto albums meer foto's vinden over de verbouwingen op het sportpark.

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief