Update verbouwing kantine: Vele handen maken licht werk!

8 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

Zaterdag hebben leden zich weer van hun beste kant laten zien. Samen met vertegenwoordiging van de bouwcommissie is de bar gesloopt en zijn voorbereidingen gedaan voor het schilderen.

 

Er is afgelopen week al hard gewerkt. Mooi om te zien dat het enthousiasme bij o.a. de vriendenteams, het oude 4e en het Bierteam groot is. Niet alleen spelende leden, maar ook niet spelende leden en vrijwilligers hebben zich aangemeld. Ook de dagploeg onder aanvoering van Henk en Hans hebben al een hoop werk verzet. Jan Jansen is iedere dag van de partij en zorgt dat het stof tijdig kan worden weggespoeld.

De kop is er af en het opbouwen kan langzaam gaan beginnen. Inmiddels hebben ook de trainers en spelers van het 1e elftal aangegeven te willen helpen. Klasse mannen!!

 

We hebben een mooie eerste week achter de rug. Complimenten aan iedereen!!

 

 

PS: In de rubriek "Volg de nieuwbouw" kun je in de diverse foto albums meer foto's vinden over de verbouwingen op het sportpark.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief