Update verbouwing kantine: Vele handen maken licht werk!

8 Mei 2021 / Nieuwbouw

 

Zaterdag hebben leden zich weer van hun beste kant laten zien. Samen met vertegenwoordiging van de bouwcommissie is de bar gesloopt en zijn voorbereidingen gedaan voor het schilderen.

 

Er is afgelopen week al hard gewerkt. Mooi om te zien dat het enthousiasme bij o.a. de vriendenteams, het oude 4e en het Bierteam groot is. Niet alleen spelende leden, maar ook niet spelende leden en vrijwilligers hebben zich aangemeld. Ook de dagploeg onder aanvoering van Henk en Hans hebben al een hoop werk verzet. Jan Jansen is iedere dag van de partij en zorgt dat het stof tijdig kan worden weggespoeld.

De kop is er af en het opbouwen kan langzaam gaan beginnen. Inmiddels hebben ook de trainers en spelers van het 1e elftal aangegeven te willen helpen. Klasse mannen!!

 

We hebben een mooie eerste week achter de rug. Complimenten aan iedereen!!

 

 

PS: In de rubriek "Volg de nieuwbouw" kun je in de diverse foto albums meer foto's vinden over de verbouwingen op het sportpark.

Lees bericht

Verkiezing nieuwe wedstrijdshirt

17-05-2022

In welk shirt gaan we de komende seizoenen spelen? Laat je stem gelden !

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief