Goed nieuws; leden akkoord met verbouw kantine

28 April 2021 / Nieuwbouw

Zeg maar gerust een verbouwing. Nu het sein op groen staat, kan de bouwcommissie volle kracht vooruit met de uitvoering van het plan. De wens om de kantine aan te pakken is niet nieuw en bestond al een poosje. De aandacht was eerst gevestigd op de nieuwbouw van de kleedkamers en de volgende fasen van de nieuwbouwplannen. In de algemene ledenvergadering heeft het bestuur de leden uitgelegd waarom er is gekozen om enigszins af te wijken van de nieuwbouwfasen zoals eerder afgesproken. Omdat er een andere volgorde werd voorgesteld, moest daar wel eerst het akkoord van de leden voor komen.

Sport verbroedert en sport verbindt

Als één ding ons het afgelopen jaar wel duidelijk is geworden dan is dat de belangrijke sociale functie van onze vereniging. Het is niet alleen het voetbal, maar voor velen ook hun vaste loopje naar het sportpark en het bakje koffie en biertje in de kantine. De kantine is het hart van de vereniging waar we allemaal -leden, spelers, ouders, vrijwilligers en supporters- bij elkaar komen. Daarnaast worden er ook opleidingen en bijeenkomsten georganiseerd. De kantine is ook de thuisbasis van onze supportersvereniging ZAVO. Kortom we zijn ons allemaal bewust van het belang van een goede en gezellige kantine en misschien moeten we wel spreken van “een Clubhuis”. 

Een andere belangrijke reden om nu het plan voor de kantine uit te voeren is de gunstige periode. Hoewel we het graag anders hadden gezien, zijn er nu nauwelijks activiteiten en wat dat betreft de beste periode om de kantine aan te pakken. Er is geen extra verlies van omzet door de verbouwing. Alles ligt nu stil. Vandaar dat ook het voorstel is gedaan om de verbouwing van de kantine naar voren te schuiven. Het is de bedoeling dat we nog voor het weekend starten en de hele verbouwing voor het einde van het nieuwe seizoen gerealiseerd is.

Vele handen maken licht werk

Het is vaker gezegd maar geldt ook zeker voor dit project. Om de verbouwing volgens voorstel uit te voeren, ontkomen we er niet aan ook het nodige werk zelf te doen. Met vrijwilligers dus. We doen die oproep omdat zonder die inzet de verbouwing financieel niet haalbaar is. Er worden bedrijven ingeschakeld, maar werkzaamheden zoals leegruimen van de kantine, slopen van de bar, demonteren van het plafond, schilderen, sausen, eenvoudig timmerwerk, ophangen van lampen en aansluiten van apparatuur, zijn zoal de klusjes die we zelf moeten doen.

Kom jij ook een paar uurtjes helpen?

Wil jij het bouwteam de komende periode een aantal keer helpen, geef je dan op. Denk niet dat we alleen bouwvakkers nodig hebben. Die komen zeker goed van pas maar er is werk genoeg en altijd wel iets waar jij je steentje aan kan bijdragen. Twijfel niet en geef je op. Mail je naam en telefoonnummer. De werkzaamheden kunnen overdag, ‘s avonds en op zaterdag plaatsvinden.  

Mail naar:

secretaris@vvog.nl of antoniovivas@hotmail.nl

We nemen dan contact met je op.

 

 

Lees bericht

Doe mee met de Move for Casper!

14-05-2021

Tijdens de succesvolle veiling van 2019 en de nog in te halen veiling van 2020 heeft VVOG zich als maatschappelijk partner verbonden aan Support Casper.

Lees bericht

Schitterende actie van Carwash Ermelo

14-05-2021

Laat je auto wassen, steun daarmee jouw club en ontvang een leuke attentie!

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

11-05-2021

De laatste weken van een bewogen seizoen zijn aangebroken en achter de schermen wordt er volop aan de nieuwe teamindeling gewerkt.

Nieuwsoverzicht Archief