Geweldige inzet van onze zilversponsor

6 Januari 2021 / Sponsors

Marion Reizen is onze vervoerder naar de uitwedstrijden van het eerste elftal van VVOG. Ook vervoeren zij de supporters naar de uitwedstrijden. Als busmaatschappij  is Marion Reizen ook zilversponsor bij VVOG. Maar door de coronacrisis staan de bussen stil. Er worden noch door voetbalclubs, noch door bedrijven, verenigingen en reisorganisaties bussen gehuurd. Dat betekent een groot omzetverlies voor Marion Reizen.

En toch…...................de afgelopen periode heeft Marion Reizen coronapatiënten van het  St. Jansdal ziekenhuis naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. Ook vanuit andere ziekenhuizen heeft Marion Reizen, in opdracht van o.a. de GGD, coronapatiënten vervoerd. Verder rijden zij ook met twee corona-testbussen in de provincie Utrecht. Dit ook in opdracht van de GGD. Het vervoeren van de coronapatiënten is emotioneel zwaar werk. Maar dankbaar, zoals de medewerkers van Marion Reizen zeggen, dat we dit met onze bussen kunnen doen.

 

Mooi om te zien hoe deze sponsor van VVOG, naast zovelen andere sponsors,  zich creatief en dienstbaar inzet tijdens deze lock-down in coronatijd.

 

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief