Geweldige inzet van onze zilversponsor

6 Januari 2021 / Sponsors

Marion Reizen is onze vervoerder naar de uitwedstrijden van het eerste elftal van VVOG. Ook vervoeren zij de supporters naar de uitwedstrijden. Als busmaatschappij  is Marion Reizen ook zilversponsor bij VVOG. Maar door de coronacrisis staan de bussen stil. Er worden noch door voetbalclubs, noch door bedrijven, verenigingen en reisorganisaties bussen gehuurd. Dat betekent een groot omzetverlies voor Marion Reizen.

En toch…...................de afgelopen periode heeft Marion Reizen coronapatiënten van het  St. Jansdal ziekenhuis naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. Ook vanuit andere ziekenhuizen heeft Marion Reizen, in opdracht van o.a. de GGD, coronapatiënten vervoerd. Verder rijden zij ook met twee corona-testbussen in de provincie Utrecht. Dit ook in opdracht van de GGD. Het vervoeren van de coronapatiënten is emotioneel zwaar werk. Maar dankbaar, zoals de medewerkers van Marion Reizen zeggen, dat we dit met onze bussen kunnen doen.

 

Mooi om te zien hoe deze sponsor van VVOG, naast zovelen andere sponsors,  zich creatief en dienstbaar inzet tijdens deze lock-down in coronatijd.

 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief