Geweldige inzet van onze zilversponsor

6 Januari 2021 / Sponsors

Marion Reizen is onze vervoerder naar de uitwedstrijden van het eerste elftal van VVOG. Ook vervoeren zij de supporters naar de uitwedstrijden. Als busmaatschappij  is Marion Reizen ook zilversponsor bij VVOG. Maar door de coronacrisis staan de bussen stil. Er worden noch door voetbalclubs, noch door bedrijven, verenigingen en reisorganisaties bussen gehuurd. Dat betekent een groot omzetverlies voor Marion Reizen.

En toch…...................de afgelopen periode heeft Marion Reizen coronapatiënten van het  St. Jansdal ziekenhuis naar het ziekenhuis in Groningen vervoerd. Ook vanuit andere ziekenhuizen heeft Marion Reizen, in opdracht van o.a. de GGD, coronapatiënten vervoerd. Verder rijden zij ook met twee corona-testbussen in de provincie Utrecht. Dit ook in opdracht van de GGD. Het vervoeren van de coronapatiënten is emotioneel zwaar werk. Maar dankbaar, zoals de medewerkers van Marion Reizen zeggen, dat we dit met onze bussen kunnen doen.

 

Mooi om te zien hoe deze sponsor van VVOG, naast zovelen andere sponsors,  zich creatief en dienstbaar inzet tijdens deze lock-down in coronatijd.

 

Lees bericht

Registeraccount Rienk Boeve verlengt vriendsponsorcontract

24-01-2021

Registeraccount Rienk Boeve uit Nunspeet heeft zijn vriendsponsorcontract met VVOG met 3 jaar verlengd.

Lees bericht

In memoriam Jan Foppen

24-01-2021

Wij hoorden van het droevige bericht dat de “bekende” Harderwijker Jan Foppen is overleden.

Lees bericht

Schrijf je snel in voor de digitale sportquiz

22-01-2021

Doe je ook mee? Op vrijdag 12 febr a.s. kan je de sportieve uitdaging aan gaan met teams van andere verenigingen en maak kans op € 400,00 voor de club.

Nieuwsoverzicht Archief