Dean en Jeroen gaan ook door bij VVOG

29 December 2020 / Algemeen

De TC heeft van de week ook overeenstemming bereikt met Dean van Ooijen en Jeroen Buitenhuis. Beide heren staan tot de zomer van 2022 onder contract bij VVOG.

Dean van Ooijen (27) kwam vorige winter tussentijds over van Westlandia vanwege een verhuizing naar Nunspeet. De pijlsnelle aanvaller kwam op dat moment terug van een blessure en is inmiddels geheel hersteld. Hij kan niet wachten tot de herstart van de competitie, maar zal toch nog even geduld moeten hebben ivm de opgelopen schorsing (2 wedstrijden) in de wedstrijd tegen Sportlust.

Ook Jeroen Buitenhuis (24) knoopt er nog een seizoen aan vast bij VVOG. Daarmee wordt komend seizoen het vierde seizoen op de Strokel van de symphatieke speler die dit studiejaar zijn opleiding tot Fysiotherapeut hoopt af te ronden. De aanvallende middenvelder met de fluwelen techniek heeft te kampen gehad met veel lichte blessures, maar ook hij is inmiddels weer helemaal fit. De oud-speler van Jong PEC Zwolle en Jong NEC hoopt nog dit seizoen te kunnen laten zien wat hij allemaal in huis heeft.

TC en bestuur wensen beide heren nog veel plezier en succes op de Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief