Dean en Jeroen gaan ook door bij VVOG

29 December 2020 / Algemeen

De TC heeft van de week ook overeenstemming bereikt met Dean van Ooijen en Jeroen Buitenhuis. Beide heren staan tot de zomer van 2022 onder contract bij VVOG.

Dean van Ooijen (27) kwam vorige winter tussentijds over van Westlandia vanwege een verhuizing naar Nunspeet. De pijlsnelle aanvaller kwam op dat moment terug van een blessure en is inmiddels geheel hersteld. Hij kan niet wachten tot de herstart van de competitie, maar zal toch nog even geduld moeten hebben ivm de opgelopen schorsing (2 wedstrijden) in de wedstrijd tegen Sportlust.

Ook Jeroen Buitenhuis (24) knoopt er nog een seizoen aan vast bij VVOG. Daarmee wordt komend seizoen het vierde seizoen op de Strokel van de symphatieke speler die dit studiejaar zijn opleiding tot Fysiotherapeut hoopt af te ronden. De aanvallende middenvelder met de fluwelen techniek heeft te kampen gehad met veel lichte blessures, maar ook hij is inmiddels weer helemaal fit. De oud-speler van Jong PEC Zwolle en Jong NEC hoopt nog dit seizoen te kunnen laten zien wat hij allemaal in huis heeft.

TC en bestuur wensen beide heren nog veel plezier en succes op de Strokel.

Lees bericht

Registeraccount Rienk Boeve verlengt vriendsponsorcontract

24-01-2021

Registeraccount Rienk Boeve uit Nunspeet heeft zijn vriendsponsorcontract met VVOG met 3 jaar verlengd.

Lees bericht

In memoriam Jan Foppen

24-01-2021

Wij hoorden van het droevige bericht dat de “bekende” Harderwijker Jan Foppen is overleden.

Lees bericht

Schrijf je snel in voor de digitale sportquiz

22-01-2021

Doe je ook mee? Op vrijdag 12 febr a.s. kan je de sportieve uitdaging aan gaan met teams van andere verenigingen en maak kans op € 400,00 voor de club.

Nieuwsoverzicht Archief