Snijders gaat voor 6e seizoen bij VVOG

19 December 2020 / Algemeen

Onze multi-functionele rechtsback Jeffrey Snijders (25) heeft vandaag laten weten graag bij VVOG te blijven. Hij slaapt nog net niet in een groen-witte pyama, maar dat VVOG inmiddels zijn cluppie is, dat is wel duidelijk. Bovendien valt de appel niet ver van de boom, want zijn oom Henri Brink kwam ook al lange tijd uit voor de groen-witten. 

Snijders heeft niet alleen als ambitie om met VVOG nog eens 2e divisie te spelen, ook heeft hij zich voorgenomen om meer wedstijden in het eerste te spelen dan ‘oom Brinkie’. Henri Brink speelde in de periode 1987/88 tm 95/96 voor VVOG en kwam tot 218 wedstrijden. Over een seizoen of 3-4 zou Snijders dat moeten kunnen evenaren (nu 122 caps).

Hoewel Jeffrey momenteel als rechtsback speelt kan hij ook op diverse andere posities uit de voeten. Zo speelde hij in eerdere seizoenen ook al regelmatig op het middenveld en als rechtsbuiten. Trainer Raymond Schuurman looft de aanvallende kracht van Jef en noemt hem gekscherend weleens de ‘Dumfries van VVOG’.

Voor Jef en zijn vrouw Shirley wordt 2021 sowieso een bijzonder jaar, want zij zijn in afwachting van de geboorte van hun eerste kind. Een heugelijk feit dat overigens voor diverse selectieleden geldt. Laten we het erop houden dat De Strokel niet alleen voor de ontwikkeling van voetbalkwaliteiten tot ‘vruchtbare grond’ behoort.

Bestuur en TC zijn blij dat Jef de club trouw blijft en wenst hem veel succes en plezier op de Strokel.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief