VVOG en Caifano niet samen verder

18 December 2020 / Algemeen

Naast het vele goede nieuws over contractverlengingen vandaag ook helaas wat minder positief nieuws, want de wegen tussen VVOG en Caifano Latupeirissa (29) gaan na dit seizoen scheiden. De middenvelder (voorheen aanvaller) uit Bemmel speelt sinds het seizoen 18/19 voor VVOG. Voorheen kwam hij uit voor onder andere NEC, JVC Cuijk en GVVV.

Het aankomende afscheid is niet eenvoudig voor zowel TC als speler. Caifano heeft veel gebracht bij VVOG en gaat voorop in de strijd. De goedlachse Bemmelaar is sinds dit seizoen ook aanvoerder en is graag gezien bij het VVOG-publiek, staf en teamgenoten. 

Caifano over zijn aankomende vertrek: “Ik wil iedereen bedanken die voor mij klaar heeft gestaan. VVOG is een mooie en een warme club waar ik mooie jaren heb meegemaakt. Bedankt voor alles!”

Het bestuur en de TC willen Caifano bedanken voor zijn inzet en passie voor VVOG en wensen hem verder het allerbeste toe.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief