Supertrio gaat door

17 December 2020 / Algemeen

Al twee seizoenen lang wordt het keeperswerk bij de VVOG-selectie verricht door Paul, Wouter en Melvin en ook komend seizoen blijft dat zo. Vandaag hebben zowel Wouter Polhoud als Melvin Betzold laten weten bij VVOG door te gaan. En dat betekent dat het keeperstrio inclusief Paul intact blijft.

Zowel Wouter als Melvin zijn van ‘eigen kweek’. Twee seizoenen geleden verdedigde Wouter Polhoud (22) al eens zeer verdienstelijk het doel van VVOG in een flinke serie wedstrijden nadat Kevin Rijnvis vroeg in het seizoen uitviel met een zware blessure. Hoogtepunt was ongetwijfeld de wedstrijd uit tegen Quick Boys waar Wouter een onverslaanbare muur bleek op Nieuw-Zuid. Wouter is helder over zijn hoofddoel: ‘Slagen bij VVOG en minimaal 10 jaar onder de lat staan op de Strokel’. 

Ook Melvin Betzold (26) debuteerde al eens in het eerste elftal van VVOG (uit tegen Ajax). Melvin is ook een echte clubman en woont waarschijnlijk het dichtstbij de Strokel van alle spelers. VVOG is zijn club en de blonde adonis blijft de groen-witten graag trouw. Komend seizoen wordt het alweer zijn 8e seizoen in de A-selectie.

TC en bestuur zijn blij dat deze Harderwiekers de club trouw blijven en wenst hen veel succes en plezier bij de mooiste club van de Veluwe.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief