Kurt en Biya ook langer bij VVOG

16 December 2020 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat twee sterkhouders van VVOG hun contract hebben verlengd: Pernelly Biya en Yasin Kurt hebben aangegeven ook komend seizoen de groen-witte kleuren te willen verdedigen.

Yasin Kurt gaat alweer zijn vierde seizoen in bij VVOG, nadat hij eerder uitkwam voor Veensche Boys, SDVB en DVS’33 (4 seizoenen). De bij Fc Volendam opgeleide Woudenberger is sterk teruggekomen van een zware blessure en maakte in de door Covid stilgelegde competitie een sterke en fitte indruk. We hopen nog lang te mogen genieten van de kwaliteiten van deze dynamische middenvelder.

Gelukkig blijft ook Pernelly Biya bij VVOG. Na een klein uitstapje naar DOVO wordt dit alweer zijn 7e seizoen op de Strokel. De kersverse vader heeft het goed naar zijn zin bij VVOG en ziet nog veel groeipotentie met deze groep.  Pernelly is in veel opzichten het cement tussen de stenen als het gaat om het teamproces en daarnaast kan hij gewoon heel goed voetballen.

Bestuur en TC wenst beide heren veel succes en plezier op de Strokel!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief