Aftrap nieuwbouw kleedkamers is een feit

10 December 2020 / Nieuwbouw

Het gaat gebeuren. Afgelopen dinsdag werd de bouw van de nieuwe kleedkamers officieel. Fred Moll onthulde, samen met wethouder Marcel Companje (sport), het bouwdoek.

Daarvoor werd, in aanwezigheid van een select aantal genodigden op de bouwplaats, eerst formeel de bouwopdracht getekend met aannemer Van Panhuis. Aannemer Van Panhuis voldeed aan de voorwaarden die door de bouwcommissie werden gesteld. Tijdens de toespraak van onze voorzitter werd stil gestaan bij de steun die de vereniging van leden, vrijwilligers, sponsoren en de gemeente Harderwijk weet te vinden. Zonder die medewerking zou de bouw niet mogelijk zijn. We kunnen oprecht trots zijn.

Met deze aftrap kan er worden gestart met bouwfase 1, de realisatie van 10 nieuwe kleedkamers. Voor de volgende stap naar vernieuwing van de accommodatie, zijn we weer mede afhankelijk van acties. Corona gooit ook wat dat betreft wat roet in het eten maar desondanks bestaat er voldoende vertrouwen dat de leden er de schouders onder blijven zetten zodat ook fase 2 en later fase 3 gerealiseerd kunnen worden.

Uitbouw van het business-home, renovatie van de kantine en de bouw van een nieuwe tribune staan nog op het verlanglijstje. Voorlopig prijzen we ons gelukkig met de bouw van nieuwe kleedkamers. Dat heeft de prioriteit.

De bouwcommissie bestaat uit Reijer Roelofsen (voorzitter), Hein van den Os, Hans Jansen, Henk Burggraaf, Jacob de Zwaan, Johan Dubois en Antonio Vivas. Wij wensen deze mannen veel succes bij de ontwikkeling van de volgende fasen.

 

 

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief