Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

5 Oktober 2020 / Algemeen

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert al jaren een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Ook dit jaar heeft VVOG zich aangemeld voor deze mooie actie en heeft als doel om met de ondersteuning nieuw trainingsmateriaal voor de jeugd aan te schaffen. Het nieuwe jeugdbeleid van de KNVB, zet zich meer in op plezierbeleving. Hierdoor zijn onder andere jeugdteams kleiner geworden en hebben we meer jeugdteams gekregen. Door deze wijzigingen hebben we niet alleen meer trainingsmaterialen nodig, maar ook meer moderne materialen, zoals reboundborden en targetbalnets.

Elk lid van de Rabobank heeft ook dit jaar weer de mogeijkheid om zijn of haar stem uit te brengen op een vereniging naar keuze. Jouw stem is dus geld waard en hopelijk kies je ervoor om op VVOG te stemmen.

Hoe werkt het?

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je in eerdere jaren gewend was. Vanaf 5 oktober tot 25 oktober kun je stemmen op VVOG. Stemmen doe je online via de Rabobank app of op je smartphone of via Rabobank mobiel bankieren op je pc, laptop of tablet. Via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap" kan je klikken op Rabo ClubSupport. Lukt dat niet loop dan bij het Rabobank kantoor in Harderwijk (Hoofdweg 3). 

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stem uitbrengen.

Succes en we hopen natuurlijk op veel stemmen voor VVOG!

 

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief