Komende 3 weken geen publiek bij alle wedstrijden en trainingen op ons sportpark.

28 September 2020 / Corona

Maandagavond zijn door de overheid nieuwe extra maatregelen aangekondigd i.v.m. de grote toename van het aantal coronabesmettingen.

Eén van de maatregelen raakt de prof- en amateursport. Voor onze vereniging betekent dit dat vanmorgen de komende 3 weken bij alle wedstrijden EN trainingen geen publiek aanwezig mag zijn. Verder zal in deze periode ook de kantine gesloten zijn. De maatregelen gelden voorlopig tot dinsdag 20 oktober en zullen daarna worden geevalueerd.

Uiteraard blijft het voor de spelers, trainers/begeleiding en vrijwilligers die nog wel op het sportpark komen, zaak om aandacht en de discipline te blijven houden voor de reeds bestaande maatregelen.

De oefenwedstrijd  van VVOG 1 tegen SDCP dinsdagavond gaat wel door, maar dus zonder publiek.

De nieuwe maatregelen roepen ongetwijfeld vragen op en daarom adviseren wij de website in de gaten te houden. Het bestuur komt deze week nog met aanvullende informatie oa over ouders die rijden bij uitwedstrijden.

 

 

 

Lees bericht

Steun VVOG via de Rabo Clubsupport actie!

20-10-2021

Rabobank Randmeren gelooft in de kracht van clubs en verenigingen en investeert al jaren een deel van de winst in clubs en verenigingen door het hele land.

Lees bericht

ZAVO steunt met Superlot en VVOG prijzen!

18-10-2021

Onze supportersvereniging ZAVO laat zich niet onbetuigd met het kopen van een Superlot en stelt VVOG prijzen beschikbaar.

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Nieuwsoverzicht Archief