VVOG heeft het Lokaal Sportakkoord ondertekend.

27 September 2020 / Algemeen

VVOG is één van de partners en mede-ondertekenaar van het afgesloten Lokaal Sportakkoord. Dit akkoord moet een extra impuls gaan geven aan sport en bewegen in de Gemeente Harderwijk.

 

Veel partners uit de sportwereld uit Harderwijk, maar ook uit de zorg- en welzijnswereld en het onderwijsveld waren aanwezig om het Lokaal Sportakkoord te ondertekenen. Diverse bijeenkomsten waren hier natuurlijk al aan vooraf gegaan. Met het benoemen van ambities en concrete acties wil het Lokaal Sportakkoord de inwoners van Harderwijk een lang leven met plezier laten sporten en bewegen. Niet alleen omdat sporten gewoon leuk is, maar ook vanwege de effecten op de gezondheid en het kunnen meedoen in de maatschappij. Als actieve sporter, als vrijwilligers of gewoon als toeschouwer.

 

De ambities in Harderwijk worden uitgewerkt in drie thema’s:

1. Inclusief sporten en bewegen

2. Vitale aanbieders en positieve sportcultuur ( onderdeel waar VVOG zich bij heeft aangesloten)

3. Vaardig in bewegen

 

Het is niet een nieuw wiel wat we hebben uitgevonden, maar het Lokaal Sportakkoord kan wel een belangrijke impuls geven aan de sport en het bewegen in Harderwijk.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief