Fitention Fysiotherapie houdt VVOG fit!

21 September 2020 / Algemeen

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Goes ondertekende Fitention Fysiotherapie en VVOG de samenwerkings- en de sponsorovereenkomst.

 

Al vanaf 1 juli jl. verzorgt Fitention de fysiotherapeutische zorg voor de spelers van VVOG. Het gaat met name om de spelers in de A- en B selectie en de spelers uit de jeugdselectieteamsDeze zorg is zowel curatief, preventief als informatief van karakter.

 

Op ons sportpark is een behandelruimte ingericht waar Fitention haar werkzaamheden kan verrichten. Maar ook op de hoofdlocatie van Fitention Fysiotherapie aan de Drielandendreef 34 in Harderwijk is behandeling natuurlijk mogelijk.

Naast deze dienstverlening wordt Fitention Fysiotherapie ook Goudsponsor bij VVOG. Jens van den Brink en Emmy Verbeek tekenden op een zonovergoten sportpark de Strokel, onder toeziend oog van VVOG-voorzitter Fred Moll en bestuurslid sponsoring Jan ter Steeg, de twee overeenkomsten. Beide partijen hopen op een lange, sportieve en gezonde samenwerking.

 

De 1-0 overwinning op Goes is een goed voorteken.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief