Lotenverkoop ZAVO bij thuiswedstrijden

2 September 2020 / Algemeen

Aan alle supporters,

De start van de competitie staat weer voor de deur. We hopen er een mooi seizoen van te maken.

Voor het bestuur van de ZAVO zijn er nog veel onduidelijkheden over heel veel zaken. Zo weten we niet of we alle wedstrijden kunnen bezoeken en hebben we natuurlijk ook bij de thuiswedstrijden te maken met de corona maatregelen die ons worden opgelegd.

Dit betekent dat we de verkoop van de loten op een andere wijze vorm gaan geven. Zo zullen we de loten die we normaal gesproken verkopen bij de ingang, gaan verkopen bij de kantine. Dit zodat we gepaste afstand kunnen houden. Wij zullen ervoor zorgen dat er een handgel klaar staat.

De lotenverkoop bij het rad zal ook op een andere manier gaan gebeuren. Dit zal zaterdag na de wedstrijd worden uitgelegd. We gaan zelf de prijzen rondbrengen in de kantine zodat we ook hier gepaste afstand kunnen houden. Dus u hoeft dan niet zelf uw prijs te komen halen. Wel zullen we maar twee rondes draaien in plaats van drie. Houd hier dus rekening mee!

Het is goed mogelijk dat we in de komende weken het een en ander moeten aanpassen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Mocht u nog tips hebben, laat het ons dan weten.

Wij wensen jullie een sportief, maar bovenal gezond seizoen toe.

Groet namens het bestuur van de ZAVO

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief