Wie wil donderdag meedoen in een promofilm voor een goede sponsor!

10 Augustus 2020 / Algemeen

VVOG het decor van de nieuwe Koning TOTO reclame

Is het je al opgevallen? In de nieuwe Koning TOTO reclame herken je ons sportpark. De opnames voor deze nieuwe spot zijn voor een groot deel bij VVOG opgenomen. Niemand minder dan Andy van der Meijde en de ex-internationals gebroeders Van de Kerkhof waren in Harderwijk aanwezig voor de opnames.

Via voormalig lid van onze vereniging, Job Lodder, was het complex van VVOG in beeld gekomen als decor voor de opnames van de nieuwe Koning TOTO reclame. Met dank aan een paar vrijwilligers, die de crew hebben bijgestaan met de opbouw en organisatie van deze (lange) dag. Het was een hele beleving deze opname dag. De complete kantine werd verbouwd en wagens vol met apparatuur en een cateringbedrijf veranderde de kantine in een heuse studio. We kunnen niet alle details prijsgeven, maar Andy heeft het niet cadeau gekregen. De opnames in het ijskoude bad in de kleedkamer van ons 1e elftal hebben uren geduurd. Net zoals de opnames met de dansers rond middernacht. De opnames op het veld, waar je op de achtergrond twee bekende personen van onze club kunt herkennen, waren erg laat op de avond toen de temperatuur inmiddels rond het vriespunt lag. Eén van de twee figuranten was Rien van de Bovenkamp van onze sponsorcommissie. Rien heeft er mooi verhaal over geschreven.

Overigens zoeken we op korte termijn 7 spelers waarvan 1 keeper voor een andere opname aanstaande donderdag. Deze opname zal een stuk korter zijn. Vanaf 15.15 uur aanwezig in het VVOG tenue en op voetbalschoenen. Ben je minimaal 18 jaar en lijkt het je leuk om in zo’n opname voor een promofilm van een goede sponsor te acteren, geef je dan snel op bij Antonio Vivas (antoniovivas@hotmail.nl) Misschien met jongens van je eigen team (waarvan 1 keeper!). Een mooie kans toch, dus reageer snel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief