OPROEP TOEZICHTHOUDERS

17 Juli 2020 / Algemeen

Heel graag starten we komend seizoen weer aan de competities. Maar......daar is nog wel wat voor nodig. We hebben te maken met allerlei voorwaarden. Waaronder het toezicht houden tijdens de wedstrijden. Om in het nieuwe seizoen aan deze voorwaarde te voldoen, hebben we een groep vrijwilligers nodig die op de zaterdagen (ochtenden en/of middagen) als toezichthouder willen optreden. Zonder toezicht kunnen wij komend seizoen geen wedstrijden organiseren.

Enkele vrijwilligers zullen zich de komende vakantie moeten inzetten om de organisatie van wedstrijden na de vakantie weer mogelijk te maken. Er ligt een enorme uitdaging om na de zomer onze mooie sport te kunnen uitoefenen. De VVOG familie is niet groot genoeg om dat te kunnen waarmaken en daarom vragen we hulp. Wij vragen vaders, moeders, volwassen broers of zussen, opa’s of oma’s die op de zaterdag enkele uurtjes aanwezig willen zijn. Voldoen wij niet aan deze voorwaarde dan zien wij geen mogelijkheid wedstrijden te organiseren en publiek toe te laten.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een plan van aanpak die zover gaat dat wij voor wedstrijden ook aangewezen sta- en zitplaatsen moeten gaan bepalen. Ook voor het indelen van kleedkamers, douchen en gebruik van de kantine maken wij, in opdracht van de overheid en KNVB, een plan van aanpak. Wij zullen je hierover op de hoogte houden.

Voor nu is het zaak dat wij een groep toezichthouders krijgen die helpen om in september weer te kunnen starten! Geef je op via jeugdcommissie@vvog.nl  of veiligheidscoordinatior@vvog.nl  

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief