De kantine gaat zaterdag weer open

30 Juni 2020 / Algemeen

Eindelijk mogen we weer. De versoepeling van de coronamaatregelen laat toe dat de sportkantines met ingang van 1 juli weer open mogen. Het bestuur heeft besloten om, ondanks de zomerstop voor de trainingen, toch het terras en de kantine voor onze leden en supporters open te stellen. Velen hebben het sociale aspect van de vereniging (te) lang moeten missen. Op 12 maart, een dag voor onze grote Veiling gepland stond, werden de eerste coronamaatregelen bekend gemaakt. Vanaf dat moment ging de kantine dicht en begon een heel bijzondere periode. Het bestuur kan zich voorstellen dat het fijn is om weer naar de club te kunnen komen en gezellig met elkaar een drankje te drinken of een balletje gehakt te eten. We danken Jan Jansen en zijn team voor hun bereidwilligheid om dit weer mogelijk te maken. De kantine gaat zaterdag van 14.30 tot 18.00 uur open.

Wij rekenen erop dat we met elkaar de geldende 1.5 meter afspraken in acht nemen en er een gezellige middag van maken. Als het ons allemaal bevalt, zullen we ook de volgende zaterdagen in juli open gaan.

Tot zaterdag! Het bestuur

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief