De kantine gaat zaterdag weer open

30 Juni 2020 / Algemeen

Eindelijk mogen we weer. De versoepeling van de coronamaatregelen laat toe dat de sportkantines met ingang van 1 juli weer open mogen. Het bestuur heeft besloten om, ondanks de zomerstop voor de trainingen, toch het terras en de kantine voor onze leden en supporters open te stellen. Velen hebben het sociale aspect van de vereniging (te) lang moeten missen. Op 12 maart, een dag voor onze grote Veiling gepland stond, werden de eerste coronamaatregelen bekend gemaakt. Vanaf dat moment ging de kantine dicht en begon een heel bijzondere periode. Het bestuur kan zich voorstellen dat het fijn is om weer naar de club te kunnen komen en gezellig met elkaar een drankje te drinken of een balletje gehakt te eten. We danken Jan Jansen en zijn team voor hun bereidwilligheid om dit weer mogelijk te maken. De kantine gaat zaterdag van 14.30 tot 18.00 uur open.

Wij rekenen erop dat we met elkaar de geldende 1.5 meter afspraken in acht nemen en er een gezellige middag van maken. Als het ons allemaal bevalt, zullen we ook de volgende zaterdagen in juli open gaan.

Tot zaterdag! Het bestuur

Lees bericht

VVOG zoekt stagiaires

10-07-2020

De VVOG Voetbalschool zoekt voor de vrijdagmiddag stagiaires.

Lees bericht

Kantine aanstaande zaterdag ook weer open!

09-07-2020

Kom zaterdag weer voor een gezellige middag naar de kantine.

Lees bericht

VVOG gaat met nieuw elan seizoen 2020/2021 in

02-07-2020

Zoals iedere voetbalvereniging snakt ook VVOG naar het begin van een nieuw seizoen. Het afgelopen seizoen maar gauw vergeten en op naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief