De bal rolt weer op De Strokel!

2 Mei 2020 / Algemeen

Na een lange periode was het afgelopen woensdag eindelijk zover. De poorten van ons mooie sportpark mochten weer open voor de jeugd en dat was natuurlijk goed nieuws. Want zeg nou eerlijk, wat is er fijner dan samen met je teamgenoten lekker te ballen. Mooi om te zien dat de jongens en meiden onder begeleiding van de trainers hun energie weer kwijt konden.

Natuurlijk moest er voor die tijd wel het één en ander besproken en afgestemd worden over zaken waarmee we vanwege het Corona-virus op het sportpark rekening mee moesten houden. Maar een korte en goede voorbereiding hebben het mogelijk gemaakt dat de teams weer konden trainen. Complimenten aan een ieder die daar de afgelopen periode mee bezig zijn geweest. Dank ook aan Henk Hakvoort en Peter Kloppenburg die samen met 2  bestuurders verantwoordelijk waren voor toezicht op de naleving van de regels en afspraken op en rond het sportpark. 

Maar we kunnen niet anders zeggen dan dat de jeugd zich keurig heeft gedragen op het sportpark. Ouders hebben de kinderen netjes afgezet en na de training weer opgehaald. Voor de jeugd boven de 12 jaar en hun trainers was het natuurlijk wel even wennen. Zij moesten tijdens de training rekening houden met de 1,5meter afstand regeling. Als vereniging zijn we natuurlijk blij dat in ieder geval de jeugd weer wat mag doen en daarom werd na afloop van de training de jeugd getrakteerd op een flesje drinken en chips naar keuze. 

Op onze speciale Corona pagina op de website kun je het aangepaste trainingsschema, informatie en advies terugvinden.

Voor de komende periode zal er voor iedere training een beroep worden gedaan op vrijwilligers die toezicht willen houden dat op het sportpark alles volgens de afspraken blijft lopen. Hiervoor kunnen we nog wat mensen gebruiken en bij deze het verzoek om je op te geven bij je jeugdleider of een mail te sturen naar de jeugdcommissie@vvog.nl.

Fijn dat er weer leven is op ons sportpark en we hopen natuurlijk dat het uiteindelijk weer als vanouds wordt. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

 

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief