Chavez Uitenwerf naar VVOG

10 April 2020 / Algemeen

De TC is erin geslaagd om Chavez Uitenwerf (26) naar VVOG te halen. Daarmee is de eerste van twee vrijgekomen plaatsen centraal achterin ingevuld. Chavez is voor VVOG geen onbekende, want hij speelt dit seizoen voor de amateurs van AFC Ajax in de derde divisie en heeft dus al enkele keren tegen VVOG gespeeld in het lopende seizoen (Veluwade, KNVB-beker en 2 competitiewedstrijden. Saillant detail: vier keer won Ajax…). 

Chavez is een sterke en goed voetballende centrale verdediger die zijn voetbalopleiding genoot bij de jeugd van AZ. Vervolgens speelde hij korte tijd voor Almere City. Als amateurvoetballer kwam hij uit voor OFC en sinds het seizoen 2018/19 voor AFC Ajax. In het dagelijks leven is Chavez veel in de sportschool te vinden als personal trainer. 

Chavez kijkt uit naar het ‘avontuur’ in Harderwijk: “Jullie hebben een prachtig sportpark waar ik altijd al graag kom. Ik hoop met VVOG veel successen te behalen.” 

Bestuur en TC zijn blij dat deze kanjer voor VVOG heeft gekozen en wenst hem komend seizoen veel succes en plezier op Sportpark de Strokel.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief