Update Corona-maatregelen

28 Maart 2020 / Corona

Update Corona maatregelen.

Harderwijk, 28 maart 2020

 

Beste Leden,

 

Zoals bekend, is het sportcomplex van VVOG in ieder geval tot en met 6 april op slot om zo met elkaar de uitbraak van het coronavirus af te remmen. Komende dinsdag, 31 maart, komt er vanuit de overheid een update en op basis daarvan zal de KNVB ook het verdere verloop van het seizoen bekend maken.  

Als gevolg van het Coronavirus, ligt het verenigingsleven geheel stil om ieders gezondheid in acht te nemen. Een logische keuze, vanuit zowel sportief als sociaal oogpunt. Echter ook de vereniging dient gezond te blijven. Immers, de verenigingskosten lopen voor een groot deel gewoon door en de inkomsten zijn in deze periode een stuk minder. Met name het wegvallen van de horeca inkomsten zijn een groot gemisvoor de vereniging. 

Om ook na deze crisis, als gezonde vereniging de draad weer op te pakken, zullen we met het oog op het toekomstbestendige verenigingsbeleid van de KNVB, de contributie derhalve blijven innen. Begin april wordt de contributie inning voor het tweede kwartaal van 2020 in gang gezet. Dat is essentieel om de vereniging financieel overeind te houden. Wij kunnen nog niet overzien wat de exacte financiële consequenties van de crisis voor de vereniging zullen zijn en de ledenvergadering heeft de contributiebedragen vastgesteld. Als bestuur willen we dit niet aanpassen, als dat juridisch al mogelijk was.

 

Juist in deze tijd moeten we als VVOG’ers  gezamenlijk de schouders er onder zetten. Niet eerder is de V van Vereniging zo belangrijk geweest. We rekenen op uw begrip en hopen dat we elkaar weer zo snel mogelijk op de Strokel mogen ontmoeten. 

Met vriendelijke groet,


Bestuur VVOG

 

 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief