Ons sportpark is verboden terrein

18 Maart 2020 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal. Er is nu wel een strenger beleid. Als vereniging zullen we ook consequenties verbinden aan leden die - ondanks herhaaldelijk waarschuwingen - toch op de velden gaan voetballen. Er zijn genoeg plekken in Harderwijk om te voetballen maar tot nader bericht NIET op onze velden.

De controle is verscherpt omdat we vanaf vorige week dagelijks jongeren van de velden hebben moeten sturen. Zowel de afdeling Handhaving van de gemeente als de wijkagent controleren en zijn bevoegd om op basis van artikel 461 van het wetboek van strafrecht bekeuringen uit te delen. Het sportpark is verboden terrein en dat is ook aangegeven. Bij alle ingangen hangen de 'Verboden toegang'-bordjes.

Wij gaan er vanuit dat onze vrijwilligers niet als politieagent hoeven op treden en rekenen op de medewerking van zowel onze leden, ouders en niet-leden.  

Het bestuur

Lees bericht

VVOG gaat met nieuw elan seizoen 2020/2021 in

02-07-2020

Zoals iedere voetbalvereniging snakt ook VVOG naar het begin van een nieuw seizoen. Het afgelopen seizoen maar gauw vergeten en op naar een nieuwe uitdaging in het komende seizoen.

Lees bericht

De kantine gaat zaterdag weer open

30-06-2020

Zaterdag van 14.30 tot 18.00 uur open

Lees bericht

Gezocht: trainers en leiders voor onze jeugdteams!

29-06-2020

Wij zoeken o.a. voor;
JO15-2 (uitkomend 3e klasse) trainer(s) en JO15-4 (uitkomend 5e klasse) trainer(s) en leider(s).
Maar in diverse andere leeftijdscategorieën zijn ook trainers en leiders nodig!

 

Nieuwsoverzicht Archief