Ons sportpark is verboden terrein

18 Maart 2020 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het niet toegestaan om buiten de verenigingsactiviteiten om gebruik te maken van onze velden. Dat is nu niet anders dan normaal. Er is nu wel een strenger beleid. Als vereniging zullen we ook consequenties verbinden aan leden die - ondanks herhaaldelijk waarschuwingen - toch op de velden gaan voetballen. Er zijn genoeg plekken in Harderwijk om te voetballen maar tot nader bericht NIET op onze velden.

De controle is verscherpt omdat we vanaf vorige week dagelijks jongeren van de velden hebben moeten sturen. Zowel de afdeling Handhaving van de gemeente als de wijkagent controleren en zijn bevoegd om op basis van artikel 461 van het wetboek van strafrecht bekeuringen uit te delen. Het sportpark is verboden terrein en dat is ook aangegeven. Bij alle ingangen hangen de 'Verboden toegang'-bordjes.

Wij gaan er vanuit dat onze vrijwilligers niet als politieagent hoeven op treden en rekenen op de medewerking van zowel onze leden, ouders en niet-leden.  

Het bestuur

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief