Update Coronavirus en voetbal

13 Maart 2020 / Algemeen

Zoals in het bericht van donderdag 12 maart is aangegeven, vertrouwen wij op de informatie en adviezen die wij ontvangen van de expertinstanties, zijnde de rijksoverheid, de RIVM en de GGD Noord- en Oost-Gelderland. Vanuit datzelfde vertrouwen verbinden wij ons aan de maatregelen die de Nederlandse overheid gisteren heeft afgekondigd, bij monde van de minister en de minister-president. Wij willen benadrukken dat er tot nader bericht geen enkel team zal trainen en onze kantine gesloten blijft. Het bestuur volgt de richtlijnen van de KNVB en inventariseert wat de gevolgen zijn van het landelijk beleid voor de komende weken. Hierover communiceren wij via de website en sociale media. Op dit moment parkeren wij de belangrijkste bijzaak van het leven en wachten we af.

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over de gevolgen voor de competities. Die vragen hebben wij als bestuur zelf natuurlijk ook. De KNVB laat weten de komende dagen zoveel als mogelijk in kaart te brengen of en wanneer de uitgestelde speelrondes kunnen worden ingehaald. Onze voetbalbond zal daarbij natuurlijk afhankelijk zijn van eventuele nieuwe maatregelen van het kabinet en de ontwikkeling van het Coronavirus in Nederland. Op dit moment kunnen we speculeren maar dat heeft geen enkele zin. Als het zelfs onduidelijk is of EURO 2020 wel door zal gaan, kunnen wij met betrekking tot onze competities slechts een afwachtende houding aannemen.

Wij vertrouwen er op onze leden op dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er aanleiding is om genomen maatregelen aan te passen communiceren wij dat.

Het bestuur

Lees bericht

Pernelly Biya terug op het oude nest!

03-04-2020

Perry Biya (26) komt terug naar VVOG! De goedlachse buitenspeler uit Apeldoorn speelde eerder al met veel succes 5 seizoenen voor VVOG, waarin hij in totaal 38 keer scoorde.

Lees bericht

Abdel Yahiaoui ook het nieuwe seizoen trainer van het 2e team van VVOG

01-04-2020

Het contract van Abdel Yahiaoui voor VVOG 2 is verlengd voor het seizoen 2020-2021.

Lees bericht

KNVB verschaft duidelijkheid over amateurvoetbal

31-03-2020

De KNVB heeft duidelijkheid verschaft over het verloop van de competitie in het amateurvoetbal seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief