Zaterdag laatste kans inleveren lotenboekjes

3 Maart 2020 / Nieuwbouw

Inleveren strookjes van verkochte boekjes

We hebben gemerkt dat een groot deel van de lotenboekjes nog niet is ingeleverd. Aanstaande zaterdag 7 maart kunnen de teams, waarvan alle boekjes zijn verkocht, het geld en de strookjes ineveren. We nemen alleen complete teams in. 

Hoe leveren we de strookjes van de verkochte boekjes in?

De jeugdleiders, aanvoerders van de seniorenteams en coördinatoren van de afdelingen informeren zelf hun teamleden en spreken af wanneer ze alles bij hen inleveren. Als alles compleet is zien we deze vertegenwoordigers graag op zaterdag 7 maart in de kantine bij Ben Jansen en zijn team.

Support Casper

Ook dit jaar gaat er weer een mooi bedrag van de veiling en loterijen naar het goede doel, Support Casper (de stichting doet baanbrekend onderzoek tegen alvleesklierkanker).

Dus: zaterdag 7 maart aanstaande allerlaatste inlevermoment!

Alvast bedankt voor de medewerking,

Ben Jansen

Coordinator loterijen Veilingteam

Lees bericht

Superlot voor Anne van den Os

26-09-2021

Anne van den Os (leider van de JO10-1 en zelf ook een VVOG verleden) steunt met zijn bedrijf de club door een superlot te kopen.

Lees bericht

Condeleance Gerrit Zwart

25-09-2021

Op verzoek van de familie willen we een ieder laten weten dat de gelegenheid tot condoleren op maandag van 09:45 tot 10:45 uur in de Regenboogkerk is. 

Lees bericht

VVOG 5 sponsort ook een tafel voor de kantine

24-09-2021

Een mooi initiatief van de mannen van het 5e om op deze wijze een bijdrage te leveren aan de realisatie van een prachtig clubhuis.

Nieuwsoverzicht Archief