Stand van zaken Veiling 13 maart 2020

27 Februari 2020 / Nieuwbouw

Het zal u niet zijn ontgaan, op 13 maart organiseert VVOG de tweede editie van de Grote VVOG Veiling. De voorbereiding is in volle gang. Het is mooi om te zien hoe betrokken het bedrijfsleven in de regio is. Er zijn inmiddels zo rond de 230 veilingitems aangeboden. De items variëren van business-seats bij een wedstrijd van Arsenal, een adoptiekip voor een jaar, gratis huiswerkbegeleiding, een interland van Oranje, een jaar lang in een FIAT 500 rijden, dinertjes in exclusieve restaurants tot een lunch met de Burgemeester van Harderwijk. Het belooft weer een mooie en afwisselende veilingavond te worden. Peter Heerschop is onze speciale gast en zal de avond aan elkaar  praten. Zoals bekend willen we met de veiling geld ophalen voor Support Casper (www.supportcasper.nl) en onze nieuwbouwplannen.

Hoe kunt u helpen?

Dat kan op verschillende manieren. U kunt veilingitems beschikbaar stellen voor de veiling. Daarnaast kunt u natuurlijk loten (ver)kopen voor de nieuwbouwloterij en de scooterloterij. Een greep uit de te winnen prijzen staat op de website. En u kunt zich natuurlijk aanmelden voor de veilingavond en bieden op onze mooie veilingitems.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief