Loten verkopen voor onze nieuwe kleedkamer, tribune en een nieuwe ruimte voor de sponsoren

20 Februari 2020 / Nieuwbouw

We hebben nieuwbouwplannen en daar is geld voor nodig. Daarom hebben we onlangs alle leden gevraagd om loten te verkopen. Ieder lid krijgt één boekje en als we allemaal zo’n boekje afnemen, halen we alleen met de loterij al een heel mooi bedrag op. Het belangrijkste waar we nu eerst voor gaan zijn de kleedkamers. Een deel moet echt worden vervangen en daar kun jij heel eenvoudig een bijdrage aan leveren. Wij zijn een vereniging en dat betekent dat we alles ook samen moeten doen. Er wordt erg veel voor onze leden geregeld, maar zo af en toe vragen we onze leden en vrijwilligers ook een steentje bij te dragen.

De actie is van de leden en voor de leden.

Het is van de leden en voor de leden dus laten we het ook vooral samen doen, dan kunnen we nog dit jaar aan de slag om onze bouwwensen in vervulling te laten gaan. 

Help mee!

We hebben alle leden en vrijwilligers gevraagd (minimaal) een lotenboekje af te nemen. De kosten bedragen € 25,00 per boekje van slechts 10 loten. Wil je de loten niet allemaal zelf houden maar verkopen dan mag dat natuurlijk. Eén lot kost € 2.50 dus het hoeft je niets te kosten.

De verkoop van loten is niet alleen voor de jeugd. Ook de senioren en alle vrijwilligers die graag een nieuwe accommodatie willen, worden gevraagd één boekje af te nemen. Er zijn nog leden en zelfs teams die hun boekjes nog niet hebben afgehaald. We verzoeken de leden en vrijwilligers die nog geen boekje hebben deze zsm af te halen.

Teams die zich nu als 1e aanmelden voor een 2e of zelfs 3e lotenboekje worden getrakteerd op een patatje voor het hele team. Let op: alle teamleden halen dan een extra boekje en verkopen daarvan alle loten. Mail dus snel naar loterij@vvog.nl om jouw team aan te melden. Je zult daarna vanzelf horen waar en wanneer je de lotenboekjes op kunt halen. Heel veel succes!

We rekenen op de medewerking van iedereen, zodat we verder kunnen met de ontwikkeling van onze bouwplannen. Hartelijk dank namens alle leden en vrijwilligers die al een boekje hebben afgehaald.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Lees bericht

Sfeerverslag training VVOG Dolfijntjes

11-10-2021

Vorige week zaterdag is er een leuk sfeerverslag gemaakt van de Dolfijntjes door Jan Cornelissen.

Nieuwsoverzicht Archief