Verkoop en inleveren boekjes nieuwbouwloterij

13 Februari 2020 / Nieuwbouw

We krijgen positieve geluiden over de verkoop van de nieuwbouwloten. Er zijn al leden die met hun tweede en zelfs derde boekje zijn begonnen. Als het goed is hebben alle leden zaterdag hun eerste boekje ontvangen. We rekenen er op dat ieder(e) lid/vrijwilliger van de vereniging minimaal één boekje afneemt. Met de opbrengst hopen we dit jaar al een start te kunnen maken met de eerste bouwactiviteiten. De bouwcommissie is druk bezig om het eerste plan, nieuwe kleedkamers, uit te werken.

De prijs voor 10 loten bedraagt €25,00. Je kunt de loten natuurlijk ook gewoon voor € 2,50 los verkopen. Ben jij straks één van de drie beste verkopers dan zal het veilingteam je belonen met een mooie verrassing.

Wij krijgen diverse verzoeken van leden die meer boekjes willen. Dat kan! Extra boekjes afhalen kan zaterdagochtend 15 februari aanstaande bij Ben Jansen. Hij staat tussen 10.30-11.30 uur in de kantine.

Voor de leiders en afdelingscoördinatoren hieronder info over het inleveren van de verkochte lotenboekjes: 

*zaterdag  29 februari 2020 tussen 9.00-12.00 uur in de kantine.

Wij nemen alleen de boekjes in van het volledige team. Dus het vriendelijke verzoek aan de jeugdleiders of afdelingscoördinatoren om vroegtijdig aan alle spelers/ouders door te geven wanneer jij alles bij jou ingeleverd wil hebben. Doe dat minimaal een week voor het inlevermoment. Kom dus met een compleet pakket boekjes van alle teamleden. Het is voor onze registratie erg onpraktisch om achteraf nog boekjes van een team in te nemen. We rekenen op jullie begrip en medewerking. Lukt het niet om zaterdag de 29e je boekjes in te leveren dan hebben we een laatste mogelijkheid op:

*zaterdag 7 maart 2020 tussen 9.00-12.00 uur in de kantine.

Doe mee en maak ook kans op mooie prijzen. Steun je vereniging voor de realisatie van de nieuwbouw.

Alvast bedankt voor je medewerking

Ben Jansen

Coordinator loterijen veilingteam 2020

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief