Ook Wouter en Melvin blijven bij VVOG!

5 Februari 2020 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat VVOG ook komend seizoen over hetzelfde keeperstrio kan beschikken. Nadat eerder al Paul Eppink zijn ja-woord had gegeven voor komend seizoen hebben zowel Melvin Betzold (25) als Wouter Polhoud (21) dat ook gedaan. 

Beide heren zijn vertrouwde gezichten op de Strokel en behoren tot de categorie ‘zelf opgeleide spelers’. Meestal keepen ze hun partijen bij VVOG2, maar beide heren hebben ook al regelmatig onder de lat gestaan bij VVOG1. Zo blonk Wouter Polhoud afgelopen seizoen nog uit op Nieuw-Zuid bij de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Quick Boys. Het blijft zijn hoofddoel om uit te groeien tot eerste doelman bij VVOG. Ook Melvin Betzold - hij woont bijna op de Strokel - debuteerde al eens in de basis bij VVOG. Afgelopen seizoen liet hij in de wedstrijd uit tegen Ajax zien dat hij ook dicht tegen derde divisie niveau aanzit.

Kortom, twee ambitieuze heren! De TC is dan ook blij met de contractverlenging van beide oer-VVOG’ers en wenst ze veel succes en spelplezier op de Strokel.

Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Save the date!

28-07-2020

Vooraankondiging Algemene Leden Vergadering 

Lees bericht

Vacature!

28-07-2020

Ons team Toezicht & Veiligheid is op zoek naar stewards. Iets voor jou?

Nieuwsoverzicht Archief