Ook Wouter en Melvin blijven bij VVOG!

5 Februari 2020 / Algemeen

De TC is verheugd te kunnen melden dat VVOG ook komend seizoen over hetzelfde keeperstrio kan beschikken. Nadat eerder al Paul Eppink zijn ja-woord had gegeven voor komend seizoen hebben zowel Melvin Betzold (25) als Wouter Polhoud (21) dat ook gedaan. 

Beide heren zijn vertrouwde gezichten op de Strokel en behoren tot de categorie ‘zelf opgeleide spelers’. Meestal keepen ze hun partijen bij VVOG2, maar beide heren hebben ook al regelmatig onder de lat gestaan bij VVOG1. Zo blonk Wouter Polhoud afgelopen seizoen nog uit op Nieuw-Zuid bij de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen Quick Boys. Het blijft zijn hoofddoel om uit te groeien tot eerste doelman bij VVOG. Ook Melvin Betzold - hij woont bijna op de Strokel - debuteerde al eens in de basis bij VVOG. Afgelopen seizoen liet hij in de wedstrijd uit tegen Ajax zien dat hij ook dicht tegen derde divisie niveau aanzit.

Kortom, twee ambitieuze heren! De TC is dan ook blij met de contractverlenging van beide oer-VVOG’ers en wenst ze veel succes en spelplezier op de Strokel.

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief