Vrijwilligers in de Schijnwerper

4 Februari 2020 / Vrijwilligers

Vader Brand en zoon Gert Jan Foppen zijn al jaren onze stewards bij de uit- en thuiswedstrijden van VVOG.
Als bij bovenstaande heren iets met de paplepel is ingegoten, is het wel VVOG. Vader Brand Foppen is al 42 jaar gelukkig getrouwd met Janny van den Brink en werkt ook al 44 jaar als verkoper binnendienst bij dezelfde werkgever bij Biesheuvel. Hierin heeft hij veel contact met klanten en met name het oplossen van problemen gaat hem goed af.
Janny en Brand hebben twee zonen, namelijk Gert Jan en Barry. Brand maakte al heel vroeg in zijn leven kennis met VVOG aangezien zijn vader jeugdleider was bij VVOG. De eerste wedstrijd die hij zag was VVOG-Spakenburg destijds nog aan de Boerhavelaan. Ook de beide zonen van Brand, Gert Jan en Barry hebben bij VVOG gevoetbald. Brand is in aanraking gekomen met vrijwilligerswerk bij VVOG ten tijde van trainer Jan Boes in 2008. Hij is toen samen met zijn broers Wim en Jan en met Rien van Pijkeren begonnen als steward. Dat
doet hij met veel plezier en vindt het ook fijn om bij VVOG zo het voetbal voor iedereen mogelijk te maken.
Zoals boven aangegeven heeft zoon Gert Jan het vrijwilligerswerk bij VVOG niet van een vreemde. Gert Jan, 39 jaar en getrouwd met Shiranda Foppen, heeft drie dochters (Natanja (20), Annika (16) en Shania (11). Alle meiden hebben weleens kennis gemaakt met Sportpark “De Strokel” maar hebben nooit op voetbal gezeten. Gert Jan heeft zelf kortstondig gevoetbald (A3) maar heeft hoofdzakelijk in de zaal gevoetbald bij de Minnebreurs. Gert Jan kwam in 2008/2009 met het vrijwilligerswerk bij VVOG in aanraking. Toen als ‘inval-steward’ maar een seizoen later werd hij vaste kracht van het team. Inmiddels is hij sinds drie seizoenen Hoofdsteward en daarmee ook coördinator van het team Veiligheid en Toezicht. Dit laatste samen met Harm-Jan Petersen. Gert Jan geeft aan: “we werken in een klein team van stewards. We kunnen lezen en schrijven met elkaar en kunnen op elkaar aan als er tijdens de wedstrijd op of om het veld wat plaatsvindt. Gelukkig
komt dit bij VVOG niet veel voor. Stuk voor stuk geweldige kerels. We doen het allemaal uit loyaliteit naar de vereniging VVOG toe en omdat ik (maar ook de anderen) VVOG een warm hart toedraag!"
Het team Toezicht & Veiligheid kan nog wel wat extra vrijwilligers gebruiken. U kunt hiervoor contact
opnemen met Gert Jan Foppen (gjfoppen@live.nl).

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief