Help je ons dit jaar ook (weer) mee?

16 Januari 2020 / Nieuwbouw

Nog een paar weken en dan is de grote VVOG Veiling weer. Op 13 maart worden er weer mooie prijzen geveild en hopen we weer een beetje dichterbij de realisatie van de nieuwbouwplannen te komen.

Naast deze veiling zijn er uiteraard weer hele mooie prijzen te winnen en vinden er ook twee loterijen plaats. Ook dit jaar verloten we weer een exclusieve scooter en maak je kans op vele andere prijzen waaronder een geheel verzorgde voetbalreis voor twee personen, een helikopter rondvlucht boven Harderwijk voor 3 personen, een mooie transportfiets, een Samsung Galaxy smartphone, twee personen naar een wedstrijd van Oranje in de voorbereiding voor het EK en vele andere mooie prijzen.

Net als vorig jaar krijg je via jouw jeugdleider, aanvoerder of coördinator van jouw afdeling een lotenboekje.
Vanaf 25 januari kan je deze verwachten en je kan gelijk van start gaan met de verkoop van de loten. Een lotenboekje bevat 10 loten en deze kosten € 2,50 per stuk. Benader je hele familie, vriendengroep, buren, collega’s en iedereen die je maar kent en laten we gaan voor minimaal een vol lotenboekje per persoon!

Een deel van de inkomsten uit de veiling en loterijen doneren wij aan het goede doel Support Casper. Voor meer informatie over deze stichting en het goede werk wat zij doen, vind je hier: www.supportcasper.nl

Houd vooral ook de website, speciale nieuwsbrieven en social media in de gaten voor het laatste nieuws en de stand van zaken.

 

Help jij ook (weer) mee om het net zo’n succes te laten worden als vorig jaar?

Lees bericht

Superlot voor het team van de kantine

18-10-2021

Elke thuiswedstrijd van VVOG 1 staan ze voor je klaar, het kantine team onder leiding van Jan Jansen. Samen hebben ze een Grote Clubactie Superlot gekocht.

Lees bericht

Selectie VVOG-1 neemt afscheid van Reind Poolen

17-10-2021

Het eerste elftal van VVOG heeft gisteren afscheid genomen van Reind Poolen. 

Lees bericht

Harderwijkse sportverenigingen hijsen de Regenboogvlag

11-10-2021

Ook bij VVOG is vandaag de Regenboogvlag gehesen.

Nieuwsoverzicht Archief